29. junij 2015

.:SLOVENIJA:. Vrnila se je Ljubezen in kazen!

Danes se je na program Planet TV vrnila turška serija Ask ve Ceza (Ljubezen in kazen). Serija se je predvajala že v začetku lanskega leta.
Serija se je snemala leta 2010 in 2011. Ima 113 delov, ki so razporejeni v dve sezoni. V glavnih vlogah sta Nurgul Yesilcay, kot Yasemin Ustun in Murat Yildirin, kot Savas Baldar.

Serija se je med drugim predvajala na hrvaškem programu Nova TV in Doma TV, pa tudi na srbskem programu Prva TV.

Zgodba Ljubezni in kazni se vrti okoli Yasemin, 25-letnega dekleta, ki dela v oglaševalski agenciji. En teden pred poroko preseneti zaročenca Mehmeta v postelji z najboljšo prijateljico. Zaročenec za to krivi njo, ker se je odločila, da bo do poroke ostala devica. Yasemin še bolj razjezi to, da je poznal razlog za njeno odločitev. Ko je njena sestra med splavom umrla, je Yasemin očetu obljubila, da z nikomer ne bo spala pred poroko.

Yasemin ta izdaja tako pretrese, da izgubi vero v ljubezen, poroko in nedolžnost. Nemudoma odide v Bodrum, turistični kraj v zahodni Turčiji, kjer živi njena mama. V Bodrumu gre v nočni klub in iz uporništva spi s Savaşom, prvim moškim, ki ga vidi v baru. Skupaj preživita noč, toda zjutraj Yasemin izgine brez sledi. Savaşu ostane le njena ogrlica in kup vprašanj.

Yasemin misli, da je Savaş točaj, v resnici pa je sin ene najbogatejših družin v Vanu in živi v Italiji. V Turčijo se je vrnil na bratovo poroko, ki naj bi prekinila star družinski spor. Po poroki Savaş v prometni nesreči izgubi brata in očeta. Prevzeti mora sumljivi družinski posel, ki se ga je od nekdaj izogibal. Poleg tega pa se mora po družinski tradiciji poročiti z bratovo ženo, čeprav mu ni do tega.

Spremljali bomo ljubezensko zgodbo, polno skrivnosti. Bo Savaşu uspelo najti Yasemin in ji zaupati svoja čustva? Ali bo na njun odnos vplivala razlika med Vzhodom in Zahodom?

Ni komentarjev:

Objavite komentar