25. junij 2015

.:SLOVENIJA:. TV3 Medias - Program, ki po tekočem traku ukinja telenovele!

Zagotovo smo bili vsi zadovoljni, ko smo izvedeli, da prihaja na program TV3 Medias telemundova telenovela Una Maid en Manhattan (Strežnica z Manhattna). Kajti v zadnjem času, so telemundove telenovele že redkost na naših zaslonih. Pred tem, je bila zadnja telenovela Pasion Prohibida (Prepovedana ljubezen) na programu Pop TV.

Vse se je začelo 15. aprila leta 2013, ko sta se začeli predvajati telemundova telenovela Los Herederos del Monte (Dediči družine del Monte) in Hilos de Amor (V vrtincu mode in ljubezni). Po nekaj predvajanih epizodah epizodah, pa je sledila ukinitev obeh. Vzrok problemi z distributerjem. Medtem, ko sta se predvajali prej omenjeni telenoveli, je sledila še premiera kolumbijske kriminalne serije Escobar: El Patron del Mal (Escobar: Gospodar zla), ki je bila 1. julija 2013. Tudi njo so ukinili po nekaj predvajanih epizodah. Ampak, jo kasneje še dvakrat predvajali v celoti.

Zadnja v nizu ukinjenih telenovel in serij, do danes je bila najbolj gledana telemundova kriminalna telenovela La Reina del Sur (Kraljica juga). Njo so predvajali trikrat, dvakrat v celoti, nazadnje pa je bilo predvajanih samo 11. epizod.

Danes pa bodo ukinili še telemundovo telenovelo Una Maid en Manhattan (Strežnica z Manhattna). Vzrok ni znan, so pa zagotovo ponovno težave z distributerjem. Telenovela je sicer na telemundovi lestvici najbolj gledanih telenovel na devetem mestu.

Kaj menite vi o ponovni ukinitvi telenovel na programu TV3 Medias? Ste katero od zgornjih telenovel spremljali? Ste spremljali Strežnico z Manhattna? Jo imate namen ponovno spremljati?

Ni komentarjev:

Objavite komentar