25. junij 2015

.:MEHIKA:. Gledanost 24.05.


Lo imperdonable 19.1
Amores con trampa 18.3
Que te perdone Dios 14.1
La vecina 15.0
Amor de barrio 13.8
La madrastra 8.1

4 komentarji:

  1. Mogoče pa se bo gledanost Lo imperdonable še dvignila. Je pa nasplošno v tem trenutku gledanost vseh telenovel zelo nizka. Že dolgo časa ni nobena šla nad 20%.

    OdgovoriIzbriši
  2. Gledanost je zelo slaba. Amor de Barrio se ne more niti primerjat s predhodnico MIVAC. Slabo, kar je pa mogoče za pričakovati glede na čas (čeprav le ta v Mehiki ni tako izrazit).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se strinjam s tabo,v Mehiki je sedaj tudi poletje, sicer leži v subtropskem pasu in te razlike med letnimi časi niso tako očitne kot pri nas. Na gledanost telenovel,kiso se predvajale lani to ni vplivalo. Lo que la vida mi robo se je končala 27. julija in je na koncu imela odlično gledanost. Tud Mi corazon es tuyo se je predvajala celo lansko poletje in je tudi imela odlično gledanost. V zadnjem času pa je vse bojl slabo. Še zadnji telenoveli, ki sta imeli kar dobro gledanost sta bili Hasta el fin de mundo in Yo no creo en los hombres.

      Izbriši
    2. Lo Imperdonable se predvaja že več kot dva meseca in sploh ne doseže 20%. Gledanost bi pa morala bit tam okrog 25% glede na termin v katerem se predvaja. Porazno.

      Izbriši