26. junij 2015

.:MEHIKA:. Pasion y poder - Nove informacije.

Sedaj je znano, da po koncu trenutne telenovele Lo Imperdonable (Ana Brenda Contreras in Ivan Sanchez) ne bomo videli priredbo telenovele Lazos de Amor (Ljubezenske vezi), ampak prihaja priredba telenovele Pasion y poder.
Kot kaže bi lahko v novi telenoveli, ki jo pripravlja producent Jose Alberto Castro, igrala njegova najstarejša hčerka Sofia Castro. Omenja se kot morebitna mlada protagonistka. 
V vlogi zlobnice pa bi lahko videli igralko Susano Gonzalez, saj je bila na kastingu. Na naših zaslonih jo lahko spremljate v telenoveli La Sombra del Pasado (Grehi preteklosti).

Kot morebitna protagonistka pa se omejajo: Erika Buenfil, Christian Bach, Victoria Ruffo in Jacqueline Andere.

Snemanja bi se lahko začela že v mesecu avgustu oziroma septembru, medtem ko bi bila premiera ali oktobra ali novembra.

2 komentarja:

  1. Sofia Castro se mi ne zdi primerna za mlado protoganistko, bolj ji pašejo zlobnice. Mi pa je všeč, da kljub temu da je hčerka igralke Angelice Rivera in producenta Jose Alberta Castra ni imela privilegijev in se je morala dokazovati. Svojo kariero začela s majhnimi neopaznimi vlogami npr. v Teresi. Postopoma dobiva čedalje bolj opazne vloge.

    OdgovoriIzbriši
  2. Spet priredba. In spet Victoria Ruffo kotmožna protagonistka v Castrovi telenoveli. Prav tako kot Mejia tudi Castro ni več to kar je bil. Corona de lagrimas je bla kr neki in pol La Malquerida še večji kr neki. In v obeh Victoria Ruffo, ki itak ne počne nič drugega, kot samo joče. Dolgcajt.

    OdgovoriIzbriši