27. april 2015

.:MEHIKA:. Že 17. let od premiere!

Na današnji dan pred 17. leti se je na mehiškem programu Canal de las Estrellas začela predvajati televisina telenovela Preciosa. Videli smo jo tudi na programu Pop TV.
27. aprila leta 1998 je zamenjala takratno telenovelo Mi pequena traviesa. Po njenem koncu, ki je bil avgusta, pa se je začela predvajati telenovela Sonadoras.

Gre za originalno telenovelo, za katero je zgodbo napisala Olga Ruilopez. Producent je Pedro Damian (Muchacha Italiana Viene a Casarse, Verano de Amor, Rebelde, Clase 406, ...). Telenovela ima 90 delov. Naslovno pesem je odpela Iran Castillo in nosi naslov Girando en el tiempo
Med igralsko zasedbo so bili naslednji igralci: Iran Castillo, Mauricio Islas, Nailea Norvind, Francisco Gattorno, Roberto Ballesteros, Susana Gonzalez, Alfonso Iturralde, Felicia Mercado, Ingrid Martz, Rodrigo Vidal, Bertha Moss, Yula Pozo, Luis Gatica, Carmen Salinas, Adriana Fonseca, Luz Elena Gonzalez, Khotan Fernandez, Mauricio Aspe, Mayrin Villanueva, ...

V nekem cirkusu dela lepa akrobatka, ki ima majhno hčerko Precioso. Všeč je lastniku cirkusa, ampak ona ga ves čas zavrača, zato povzroči njeno smrt. 
Minejo leta in Preciosa odraste v lepo in preprosto dekle, ki pa že od rojstva šepa. Ker si želi postati akrobatka, tako kot njena mama, varčuje za operacijo. Ko Sandor na njeno prijateljico spusti tigra, Preciosa steče po pomoč in spozna mladega zdravnika Luisa Fernanda, ki se z zaročenko vrača domov.

Ste spremljali to telenovelo? Vam je bila všeč?

Ni komentarjev:

Objavite komentar