30. april 2015

.:MEHIKA:. Sedaj je potrjeno! El Guero je zapustil Televiso!

Danes so na Televisi potrdili, da jih je zapustil uspešen producent Jose Alberto Castro oziroma El Guero. Slednji bi si tako lahko uresničil veliko željo in ustanovil lastno produkcijsko hišo, kjer bi se lahko snemale tudi telenovele. 

Za Televiso je kot producent ustvarjal 22. let. V tem času pa poskrbel tudi za kar nekaj televisinih uspešnic in sicer: Acapulco, cuerpo y alma, Sentimentos Ajenos (Skrite strasti), Angela, Sin Pecado Concebido (Ljubezen brez greha), Rubi, Codigo Postal, Palabra de Mujer, Los Exitosos Perez, Teresa, La Que no Podia Amar (Zakon brez ljubezni), Corona de Lagrimas, La Malquerida, ... Slednja bo tako zadnja telenovela, ki jo je posnel za največjo produkcijsko hišo v Mehiki.
Rubi

Teresa
La Que no Podia Amar

Corona de Lagrimas

La Malquerida

4 komentarji:

  1. Skoda! Eden redkih, ki je znal narediti kaj novega kot povprecno telenovelo: Rubí, Teresa, La Malquerida ... Ostale so vecinoma vse iste, z izjemo Rosi Ocampo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Škoda da odhaja. Posnel je nekaj drugačnih toda odličnih telenovel. Meni je bila najbolj všeč Rubi.

    OdgovoriIzbriši
  3. Škoda, ker je bil odličen producent. Pred nekaj meseci sem prebrala, da je prišel v konflikt z vodilnimi na TELEVISIJI zaradi financ. Pa ne vem, če je to res.

    OdgovoriIzbriši