25. april 2015

.:MEHIKA:. 10. let od premiere telenovele Proti vetru!

Na današnji dan pred desetimi leti se je na programu Canal de las Estrellas začela predvajati televisina telenovela Contra Viento y Marea. Na programu Pop TV smo jo spremljali pod naslovom Proti vetru.
25. aprila leta 2005 je zamenjala takratno telenovelo Apuesta por un Amor (Srčna dama). Po njenem koncu, ki je bil 4. novembra istega leta, se je začela predvajati telenovela Barrera de Amor.
Gre za priredbo venezuelske telenovele La Loba Herida iz leta 1992. Producent telenovele je Nicandro Diaz (Hasta el Fin del Mundo, Manana es Para Siempre, Soy tu Duena, Destilando Amor, ...). Naslovno pesem z naslovom Contra Viento y Marea so odpeli člani skupine Intocable. Telenovela ima 130 delov. V telenoveli je imela Marlene Favela glavno vlogo, ki je še vedno njena edina na Televisi.

Med igralsko zasedbo so naslednji igralci: Marlene Favela, Sebastian Rulli, Adriana Fonseca, Kike Edgar, Azela Robinson, Alberto Estrellas, Ernesto D'Alessio, Silvia Manriquez, Armando Araiza, Beatriz Sheridan, Teo Tapia, Jorge Poza, Luis Couturier, Evita Munoz "Chachita", Julio Camejo, Alexis Ayala, Mariana Avila, Arturo Peniche, Aleida Nunez, Alex Sirvent, Liz Vega, Elizabeth Alvarez, Fabian Robles, ...

Natalia Rios je mlada sirota, ki živi pri svoji teti Ines in njenem možu Arcadiu. Po tem, ko jo slednji želi posiliti, ji uspe pobegniti, ampak ne za dolgo. Kmalu za tem njena teta umre, Natalia pa pristane v rokah zlobne Carlote. Njen edini interes, pa je denar, ki ga bo podedovala Natalia, ko odraste. Zato jo odpelje v hišo njene hčerke Apolonie, ki je zlobna, tako kot njena mama. Minevajo leta. V tem času je Natalia že postala študentka, kjer spozna Eduarda, ki se zaljubi vanjo. Ampak kmalu spozna Sebastiana, ki ji popolnoma zmeša glavo. Ne ve pa, da sta Eduardo in Sebastian brata, ki se bosta borila za njeno ljubezen.

Ste spremljali to telenovelo? Vam je bila všeč?

Ni komentarjev:

Objavite komentar