9. marec 2014

.:VENEZUELA:. Prihaja Ines Duarte, Secretaria!

Venevision pripravlja za letošnje leto priredbo svoje telenovele Inés Duarte, Secretaria. Gre za telenovelo iz leta 1991. V telenoveli, ki ima 238 delov, so igrali: Amanda Gutiérrez, Victor Cámara, Mariano Álvarez, Rebeca Costoya, Carolina López, Eva Blanco, Chony Fuentes, Agustina Martín, Judith Vásquez, Helianta Cruz, ...
Inés Duarte, Secretaria
 
Zgodba:
Ines je tajnica. Je sanjava, sramežljiva in vase zaprta, toda hkrati odgovorna in delavna. Za njeno nizko samopodobo je kriva stroga mati. Kljub vsemu se zaljubi v svojega bogatega šefa, ki skuša sam vzgajati 4 otroke. Z vsem tem je tako zaposlen, da svoje tajnice in njenih stvari sploh opazi ne.

Ines bo morala pretrpeti ogromno stvari; osrečevati šefa, njegovo družino, za njih bo kot nadomestna mati, prijateljica njegovega brata, ki ima težave in lastne travme...obenem se mora soočiti z šefovo sestro , ki je v zaporu, naporno mamo in mnogo ostalih ovir na katere bo naletela v svojem življenju, ki ji bodo pomagale pri lastni samopodobi in razvoju v žensko, v katero se bo šef  počasi zaljubljal.
Ampak njen glavni trn v pesti bo bogataševa svakinja, ki bo ves čas skrbela, da njen šef ne bo zlahka pozabil na svojo pokojno ženo in jo bo dalje idealiziral in »čuval« njen prostor v hiši.

 
Leta 2008 je svojo priredbo posnela mehiška Azteca, ki je nosila naslov Secretos del Alma. V telenoveli, ki ni bila preveč uspešna v Mehiki so igrali: Humberto Zurita, Ivonne Montero, Aura Cristina Geithner, Rodrigo Abed, Sandra Destenave, Fernando Rubio, Juan Manuel Bernal, Jorge Eduardo García, Monica Dionne, Saby Kamalich, ...
 
Secretos del Alma

Ni komentarjev:

Objavite komentar