18. marec 2014

.:SLOVENIJA:. Vrtinec življenja - Vsebina prvih 3. delov.

V sredo 26. marca prihaja na program Pop TV nova televisina telenovela Lo Que La Vida Me Robo (Vrtinec življenja), ki bo zamenjala trenutno Corazon Indomable (Divja v srcu). V telenoveli bomo ponovno kot protagonista videli Angelique Boyer in Sebastiana Rullija.
V nadaljevanju si lahko pogledate, kaj se bo zgodilo v prvi treh epizodah.

Sreda, 26.3. – 1. del
Sebastian komaj čaka, da se bo poročil z Montserrat. Toda potem ko se z njenim očetom dogovorita, kdaj bodo oznanili njun poročni dan, Sebastian svojo izvoljenko zaloti v objemu čednega mornarja Joseja Luisa. Vplivni in okrutni posestnik Benjamin Almonte, s katerim je nekoč ljubimkala Montserratina mama Graciela, medtem na smrtni postelji svoje bogastvo zapusti Alejandru, delavcu na njegovi posesti, ki ni vedel, da je Almontejev sin.
 
Četrtek, 27.3. – 2. del
Montserrat se opraviči Alejandru, ki ga je zamenjala za nekoga drugega. Graciela prosi Dimitria, naj izve, s kom se dobiva Montserrat in utiša govorice, ki krožijo o njej. Dimitria medtem ustrahujejo izterjevalci denarja, saj vplivnemu Brunu Gambou dolguje veliko denarja. Alejandro se ne želi udeležiti pogreba svojega očeta, obenem pa zavrača dediščino, ki mu je nepričakovano padla v roke.
 
Petek, 28.3. – 3. del
Alejandro obišče Laura. Pove mu, da je podedoval Benjaminovo bogastvo in da bi rad kupil zemlji, ki se nahaja tik ob njegovi tovarni. Nadia svetuje Montserrat, ki se je razšla s Sebastianom, naj se ne poroči s Jose Luisom, ne pove pa ji, zakaj. Juventino se upira Victorjevim ukazom, toda Gaspar svojega brata opozori, naj spoštuje odločitev svojega novega gospodarja, ki je Victorja izbral za svojega zaupnika.

Ni komentarjev:

Objavite komentar