10. marec 2014

.:SLOVENIJA:. Vrača se Budva na morski peni!

Na naše zaslone oziroma na program Pop TV prihaja 20. marca ponovno črnogorska dramska serija Budva na pjeni od mora (Budva na morski peni). Serija se bo na naših zaslonih predvajala že četrtič. Najprej se je trikrat na na Kanalu A, sedaj pa se bo prvič na Pop TV. Tokrat se bo predvajala vsak delavnik ob 12.30 oziroma 12.55,  s ponovitvijo ob 07.20. Tudi tokrat bomo ponovno videli 1. in 2. sezono. Posneta je pa tudi že tretja.
 
V seriji igrajo: Milutin Mima Karadžić, Ljiljana Blagojević, Sanja Jovićević, Mladen Nelević, Dubravka Vukotić-Drakić, Momčilo Otašević, Andrea Mugoša, Andrija Milošević, ...

Zgodba:
Na Pop TV bomo spremljali novo črnogorsko nadaljevanko o sodobnem Romeu in Juliji. Zgodba pripoveduje o dveh črnogorskih družinah, ki sta zaradi družbenih razlik v večnem sporu. Študent književnosti Luka Radmilović si poleti z ribarjenjem služi dodaten denar. Izhaja iz delavske družine, ki živi preprosto, a pošteno. Medtem Sava Bačić živi lagodno življenje pravega bogataša. Osovraženi podjetnik posel vedno postavlja na prvo mesto, za ženo Nađo nima časa, zato pa se pogosto sestaja z ljubico Lino. Njegovo življenje je popolno, dokler se njegova edina hči Bojana ne zaljubi v Luko.

Ni komentarjev:

Objavite komentar