17. marec 2014

.:SLOVENIJA:. Še zadnjih 7 delov Divje v srcu!

Na programu Pop TV bomo lahko videli še zadnjih 7 delov uspešne televisine telenovele Corazon Indomable (Divja v srcu). Telenovela se bo od naših zaslonov poslovila v torek 25. marca, ko jo bo zmenjala še ena televisina uspešnica z naslovom Lo Que La Vida Me Robo (Vrtinec življenja).
V nadaljevanju si lahko preberete kaj se bo zgodilo v zadnjih sedmih delih.
 
Ponedeljek, 17.3. – 156. del
Clementina ne želi govoriti z Natasho, ker blati Afonsovo ime. Natasha pove Franciscu, da je slika, ki jo je prodal Alfonso, pripadala Anibalu in da ne bo mirovala, dokler je ne dobi. Francisco ji ponudi denar, ki ga je Alfonso prejel za prodajo slike. Octavio pove Doris, da se bosta po Maricruzinem sojenju lahko vrnila na Isla Dorado. Teresa v zaporu odpelje Maricruz na zaslišanje.
 
Torek, 18.3. – 157. del
Clementina povabi Maricruz, da spet začne delati zanjo, a ta tega ne namerava narediti, saj bi s tem potrdila sume, da je bila Alfonsova ljubica. Octavio namerava odpotovati k svoji hčerki v Mexico City, toda Doris mu pove, da ga Lupita ne potrebuje, saj so Maricruz izpustili iz zapora. Maria prosi odvetnika, naj poišče Maricruz. Jose Antonio se boji, da se ga bo Esther naveličala in odšla z drugim.
 
Sreda, 19.3. – 158. del
Magdalena pove Elsi, da je Alvaro najel mlado žensko, ki bo skrbela zanjo. Prodajalka v trgovini prepozna Maricruz kot Alfonsov model in njegovo morilko. Kasneje Maricruz na ulici sreča Juana Joseja, ki bi se še rad videval z njo. Alvaro, ki se jima pridruži, ga prosi, naj jo preneha nadlegovati. Doris od svojega očeta zahteva, da ji pred Octaviom pove, kar ji ima za povedati. Alvaro bi se rad poročil z Maricruz.
 
Četrtek, 20.3. – 159. del
Maricruz prepriča Elso, da vzame zdravilo. Elsa še vedno upa, da se bo Alfonso vrnil ponjo in da bosta lahko živela skupaj do konca svojih dni, zato Maricruz prosi, naj ji ga pomaga poiskati. Eduardo svetuje Octaviu, naj se razide z Doris, zato se ta odloči prekiniti njuno zaroko. Doris nad tem ni navdušena. Alvaro pove Elsi, da je zaljubljen v Maricruz, a kaj, ko Elsa ni pripravljena sprejeti za svojo mačeho.
 
Petek, 21.3. – 160. del
Liz pove Elsi, da je bila Maricruz Alfonsova ljubica in da ga je umorila, obenem pa ji pokaže še časopisne članke na to temo. Maricruz vse skupaj zanika, Liz pa ji očita, da se je zdaj spravila na Alvara in da ljubimka z njim. Elsa je vsa iz sebe zaradi novice, da je Alfonso umrl, in pade v nezavest. Octavio medtem Clementino prosi, naj mu pove, kje je Maricruz.
 
Ponedeljek, 24.3. – 161. del
Maricruz je Alvaru zelo hvaležna za njegovo pomoč, a bo za vse bolje, če preneha delati zanj. Ko se Maricruz poslovi od Else, ji ta zabiča, naj se nikoli več ne vrne. Octavio še vedno išče Maricruz in obišče Alvara, Doris pa medtem obišče Octavia. Magdalena pove Elsi, da je imela Liz razmerje z Alfonsom. Alvaro pove Octaviu, da Maricruz več ne dela zanj in da ne pozna njenega trenutnega naslova. Maricruz se medtem zaposli v baru.
 
Torek, 25.3. – 162. del
Octavio obišče Clementino, ki mu je pripravljena povedati resnico o tem, kaj se je zgodilo med Maricruz in Alfonsom. Octavio kasneje obišče Maricruz in jo prosi odpuščanja. Pove ji, da jo ljubi. Maria in njen osliček prispeta do Clementinine hiše. Octavio se zahvali Clementini za vso pomoč, ta pa ga prosi, naj se poroči z Maricruz in naj se nikoli več ne loči od nje.

Ni komentarjev:

Objavite komentar