19. marec 2014

.:MEHIKA:. Želijo ju skupaj na koncu v telenoveli!

Igralka Karyme Lozano izgleda ni osvojila mehiških gledalcev telenovele Quiero Amarte (Želim te ljubiti). Na socialnem omrežju se je namreč oblikovala peticija z naslovom Por un Final de Max con Constanza. Gledalici tako želijo, da bi na koncu ostala skupaj Maximiliano, ki ga igra Perujčan Cristian de la Fuente in Constanza, ki jo igra Perujčanka Adriana Louvier.
 
Mogoče je povod za to peticijo, ravno govorice o slabem odnosu med protagonistoma, Karyme in Cristian. Poleg tega pa tudi ni opaziti kakšne posebne kemije med njima.
 
Bi si tudi vi želeli, da bi na koncu ostala Max in Constanza par?

10 komentarjev:

  1. Christian dela Fuente deluje zelo hladen do obeh igralk, da ne govorimo s Kaymre. Ne vem kaj se z njim dogaja, zdi semi, da je popolnoma drugačen človek, kot je bil v telenoveli Amor Bravio. Ko sta se pojavila na ekranu s Silvio Navarro je kar pokalo od energije. To vidiš v redko kateri telenoveli.On mi je zelo všeč, rada gledam telenovelo, a ljubezni v njej ni. Niso izbrali pravih igralk. Je pa tudi res, da ti dve igralki Silviji Navarro ne sežeta niti do gležnjev. Verjetno je res težko po zelo dobri igralki zaigrati z dvema podpovprečnima.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Silvia je res najboljša in najlepša!!!! Ona je moja najljubša igralka.

      Izbriši
  2. Ne z eno, ne z drugo, naj ostane sam.

    OdgovoriIzbriši
  3. Strinjam se. Tokrat tudi tako prekaljen maček, kot je Carlos Moreno ni imel sreče z izbiro glavne protagonistke. Mogoče pa so tudi pričakovanja nas gledalcev previsoka, Ob Christianu dela Fuente, ki je moški s karizmo, si želimo partnerko kova Silvie Navarro, ki je lepa, talentirana, sposobna in predana svojemu poklicu. Žal Silvia je samo ena.

    OdgovoriIzbriši
  4. Tudi meni glavna protagonistka ni všeč. Zgodba pa je zelo lepa. Kolikor sem brala zgodbo in se seznanila s težavami, ki ji imajo pri snemanju, mislim, da ni ne Amaya ne Constanca dobra, da bi ostala na koncu z Maxom. Pojaviti bi se morla meka tretja igralka, ki bi pomagala pripeljati novelo do konca. Max bi se zaljubil vanjo in bi skupaj zbežala. Ker dediči Paradiža so Amaya, Julijana in vsi Maurovi otroci.

    OdgovoriIzbriši
  5. Strinjam se. Chris ima posebno energijo z silvio a mogoce bi jo imel se z kaksno drugo, ki je enako predana poklicu. Recimo ano brendo, ki je nadvse cudovita igralka. V telenoveli zelim ljubiti pa sem navdusena na igro Lucia. Res je dober igralec, ker se je povsem vklopil v vlogo bolanega otroka.

    OdgovoriIzbriši
  6. Kot da je Karyme tako slaba. Sej je v redu igralka a enostavno ni kemije med njo in Chrisu. Prav tako ne morem nihce sodit kaj je med njo in chrisu, to je definitivno njuna stvar in ce zelita da njuna telenovela uspe se naj zmenita. Nove glavne igralke stoposto ne bo, si pa zelim, da pride kaksna druga, ki bo osvojila maxovo srce .

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Definitivno sta onadva v sporu. Brala sem na internetu, da mu je ona očitala nekaj v zvezi z njegovim očetom. On pa je na to zelo občutljiv, ker mu je umrl,ko je bil še zelo mlad. Res, je za nas je pomembno, kaj vidimo na ekranu. Če ni kemije med njima, bi jo morala kot profesionalca znati zaigrati, pa bi bila novela bolj uspešna. Meni Kaymreni všeč, ne pravim, pa da je slaba. Lahko je čudovita oseba. vsake oči imajo svojega malarja. Strinjam se, mi lahko sodimo samo tisto, kar je na ekranu. zasebne stvari naj rešujejo sami. Ko so se odločli za ta poklic, so vedeli, da bodo na linču javnosti

      Izbriši
  7. Tudi jaz mislim, da bi bilo najboljše, če bi v zgodbo vstopila tretja igralka, v katero bi se zaljubil Max. Ker zgodba je bila tako zasnovana, da bi morala biti to Amaya. Najboljši razplet bi prinesel en nov obraz.

    OdgovoriIzbriši