7. marec 2014

.:MEHIKA:. Zakaj je ne marajo?

Ko je bilo uradno potrjeno, da se bo 35-letna Karyme Lozano vrnila na Televiso, kjer bo igrala v telenoveli Quiero Amarte (Želim te ljubiti), se je veliko govorilo o uspehu, ki bi ga lahko imela telenovela. Ampak, sedaj po dobrih štirih mesecih od priredbe ne moremo govoriti o uspehu telenovele. Čeprav bo danes v Mehiki predvajana 100. epizoda, je bila do sedaj posneta samo ena scena v postelji, pa še takrat ni bila v postelji s protagonistom Cristianom de la Fuente, Karyme, ampak njena dvojnica.
 
Ustvarjalci telenovele so povedali, da so zelo težki pogoji za snemanje, saj naj bi Karyme kot izgovor za to navajala, da tega ne more storiti zaradi svoje veroispovedi. Zaradi tega so bila nekaj časa tudi prekinjena snemanja, saj je moral producent poiskati dvojnico za Karyme.
 
Poleg tega pa tudi Karyme ni iskrena do novinarjev in stvari pelje v svoj dobro.
 
 
V prepiru med Cristianom in Karyme, naj bi slednja grdo užalila soigralca in pri tem žalila tudi njegovo družino (njegov oče je že pokojni). Kar je nato še bolj spodbudilo Cristiana, da se je branil. Takrat se je on tudi spomnil tega, da Karyme ne želi snemati scen v postelji z njim, ter ji povedal, da ni profesionalka.
 
Karyme pa naj bi krivo, da v telenoveli ni takšnih scen zvrnila na Martha Carrillo in Cristina García, ki pišeta zgodbo, kar sta obe zanikali.
 
Tako se lahko le vprašamo, zakaj je Karyme sploh sprejela vlogo, če želi delati vse po svoje?

4 komentarji:

  1. Prva telenovela, ki sem jo gledala pred enim letom je bila Amor Bravio. Pred to nisem videla še nobene, ker se mi je zdel, da je to nekaj brez zveze. V omenjeni telenoveli pa sta me zelo navdušila Silvia in Chris. Ko sta se ona dva pojavila na ekranu je med njima vladala nepopisna energija. zelo sta me prevzela. posnetke te telenovele si še sedaj večkrat ogledam. Zelo sem se veselila telenovele Quero amarte, da bom spet videla Christiana. Telenovela ima zelo lepo zgodbo in nekateri posnetki so narejeni v čudoviti pokrajini. Tudi igralska zasedba je dobra. Le med glavnima igralcema ni nobene kemije. Tako ne moreš igrati zaljubljenega para. Žal mi je a te telenovele ne morem gledati. Žal mi je za Christiana, ker je zelo dober igralec, vendar potrebuje soigralko, ki mu bi dala energijo. Kje si Silvia ?????

    OdgovoriIzbriši
  2. Popolnoma se strinjam. Karyme sploh ne paše v igralsko zasedbo, prav tako nimata kemije z Chrisu, zaato si želim, da bi glavno vlogo imela Silvia ali vsaj druga igralka.. Tale je grozna, zato sploh ne gledam telenovele.

    OdgovoriIzbriši
  3. Silvia je res NAJBOLJŠA!!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Strinjam se z mojimi predhodniki. Škoda je lepe zgodbe in odlične igralske zasedbe, zlasti Christian dela Fuente, Jose Elias Moreno, Alejandra Barros, Flavio Medina... Ne vem, kje so dobili to Karyme, ne morem jo gledat. Zato ne gledam telenovele. Včasih kaj pogledam na Voyo in ko se ona pojavi na ekranu prevrtim naprej, Manjka Silvia Navarro. V prejšnji telenoveli sta bila s Chrisom tako lep par. Škoda, da je pooducent to spregledal. Berem, da se sprašujejo, zakaj je Silvia tako priljubljena. Mehika ima celo poplavo lepih igralk, a to ni dovolj, treba je znati tudi igrati. Silvija je ena izmet redkih, ki je lepa in zna igrati.
    Je res, da si vsi ljudje med sabo nismo enako simpatični, a če je Karyme profesionalka, bi morala znati to zaigrati.
    Prebral sem tudi, da je Silvia imela za sabo težko obdobje in da je to prebrodila. Silvia vrni se, vsi, ki te imamo radi te podpiramo. Ko si ti na ekranu je svet lepši.

    OdgovoriIzbriši