15. marec 2014

.:MEHIKA:. Vse dosedanje govorice v zvezi z njunim razhodom!

Pred dnevi sta igralka Angelique Boyer in producent Jose Alberto Castro sporočila javnosti, da sta se razšla. In ker nista želela povedati vzroka in ga verjetno tudi ne bomo nikoli izvedeli, se trenutno govori, kaj bi lahko bil vzrok konca njune zveze.
Eni govorijo, da naj bi bila za to kriva telenovela Lo Que La Vida Me Robo (Vrtinec življenja), kjer Angelique igra ponovno ob Sebastianu Rulliju, in da naj bi ravno on bi kriv za to. Igralka se naj bi preprosto zaljubila vanj. Jose naj bi bil tudi preveč ljubosumen nanj, zaradi "vročih" scen med njima v telenoveli.
Drugi poročajo, da si naj bi Angelique želela postati mama, ampak Jose ni želel otroka z njo. Igralka je želela zanositi po koncu snemanj, a ji naj bi on odločno povedal, da ima dovolj otrok. Ta ima s igralko in trenutno prvo damo Mehike Angelico Rivera, tri hčerke: Sofio, Fernando in Regino.
 
Pišejo tudi, da se naj ne bi dobro razumela Angelique s Josejevimi hčerami, najbolj pa naj bi jo "sovražili" njegovi mlajši hčerki Fernanda in Regina, ki se ji naj bi celo izogibali. Z njuno zvezo se ni strinjala tudi igralkina mama, ki je menila, da je Jose prestar zanjo. In da se naj bi zaradi materine bolezni tudi odločila, da prekine njuno zvezo.
Govorice so in še bodo nekaj časa, dokler ne bodo novinarji našli kaj novega. Kaj pa je dejanski razlog za konec njune zveze, pa tako vesta samo Angelique in Jose Alberto.

1 komentar:

  1. Kaj bo delala taka mlada punca s tako starim dedom. To je moral vedeti preden je zapustil družino.

    OdgovoriIzbriši