1. marec 2014

.:MEHIKA:. Prihaja priredba telenovele Abrazame muy Fuerte!

Kot v teh dneh poročajo tuji mediji, se naj bi producent Salvador Mejia že odločil katero telenovelo bo posnel za drugo leto. To pa naj bi bila kar priredba telenovele Abrazame Muy Fuerte (Močno me objemi).
 
 
Producent od leta 2008 oziroma po telenoveli Fuego en la Sangre (Goreče maščevanje) nima nobene uspešnice. Po tej telenoveli je posnel telenovele: Corazon Salvaje, Triunfo del Amor (Zmagoslavje ljubezni), Que Bonito Amor in La Tempestad (Vihar). Sedaj se naj bi odločil, da bo naredil kar priredbo ene od njegovih najbolj uspešnih telenovel.
 
Fernando Colunga in Aracely Arambula sta bila protagonista telenovele Močno me objemi.
 
Abrazame muy Fuerte je telenovela iz leta 2000. Bila je priredba prav tako televisine telenovele Pecado Mortal iz leta 1960. Telenovelo so najprej predvajali ob 20. uri, nato pa so jo zaradi velike gledanosti prestavili na uro kasneje, torej na 21. uro. Med igralsko zasedbo najdemo: Aracely Arambula, Fernando Colunga, Victoria Ruffo, Cesar Evora, Pablo Montero, Nailea Norvind, Helena Rojo, Osvaldo Ríos, Alicia Rodríguez, Arnaldo André, Joaquín Cordero, Rossana San Juan, ... Imela je 135 delov.
 
Victoria je bila slepa, Cesar pa se je izkazal kot glavni zlobnež.
 
Po prejetih nagradah na televisni podelitvi TVyNovelas 2001, je prejela 9 nagrad, kar jo uvršča na tretje mesto, ki si ga deli še s Quinceañera, El manantial in Amor Real. Dobila je nagrade v kategorijah: Najboljša telenovela, najboljši protagonist (Fernando Colunga), najboljša zlobnica (Nailea Norvind) in zlobnež (Cesar Evora), najboljši stranski igralec (Pablo Montero), najboljša prva igralka (Helena Rojo) in prvi igralec (Joaquín Cordero), najboljša zgodba (Liliana Abud) in najboljši direktor scene (Miguel Córcega).
 
Osvaldo in Victoria sta igrala par tudi v telenoveli Triunfo del Amor (Zmagoslavje ljubezni).
 
Victoria in Aracely sta bili mama in hčerka v telenoveli Močno me objemi.

Ni komentarjev:

Objavite komentar