8. marec 2014

.:MEHIKA:. Bosta protagonista nove televisine telenovele?

Po tem, ko je producent Juan Osorio zanikal, da bosta protagonista njegove nove telenovele Mi Corazon es Tuyo, igralca Silvia Navarro in Ivan Sanchez, se sedaj za glavni vlogi omenjata druga igralca.
 
Kot protagonistka bo najverjetneje Blanca Soto, ki jo producent tudi želi v tej vlogi. Za glavno moško vlogo pa se trenutno omenja samo Jose Luis Resendez, ki si želi vrnitve na Televiso, oba pa sta tudi potrdila, da sta v pogovorih za to telenovelo, pa čeprav pravi igralec, da mu je vseeno kakšno vlogo mu bo producent dal.
 
 
Bi vam bila všeč Blanca Soto in Jose Luis Resendez, kot glavni par v novi televisini komični telenoveli Mi Corazon es Tuyo?

3 komentarji:

  1. Silvia Navarro je lepša in boljša igralka. Blanka mi ni všeč. Partner s Silvio bi moral biti Jose Angel Liamas.

    OdgovoriIzbriši
  2. Jose Angel se je leta 2010 poslovil od telenovel.

    Za vlogo prostituke mislim, da bi bila Blanca vseeno bolj primerna. Bi pa rada videla Silvio čimprej v kakšni novi telenoveli. Ampak si Silvio težko predstavljam, kot prositutko.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi jaz si čimprej želim videti Silvijo v kakšni novi telenoveli, ker je res dobra igralka. Strinjam se, da bi zanjo bila primerna kakšna romantična zgodba ob dobrem partnerju.

    OdgovoriIzbriši