21. december 2013

.:MEHIKA:. Odločili so se!

Že dalj časa se je govorilo, da bi lahko bila planirana telenovela Madre Sustituta (Esmeralda Pimentel in Jose Ron) ukinjena, ker gre za zgodbo, ki je nekoliko drugačna od ostalih televisnih telenovel in ker vodilni ne želijo, da se zgodba o slabi gledanosti kmalu ponovi, so se odločili, da telenovelo dokončno ukinejo. To pa je sedaj potrdil tudi Jose Ron, ki je bil potrjen iz strani protagonistke Giselle Gonzalez, za protagonista te telenovele.
 
 
Snemanja te telenovele, bi se mogla začeti že zadnji teden v novembru, a so se potem ves čas samo prestavljala. Sedaj pa so dokončno ukinjena.
 
Sedaj se sprešujemo katera telenovela bo zamenjala trenutno De Que te Quiero, te Quiero (Livia brito in Juan Diego Cuvarrubias). Bo to priredba telenovele El Manantial, ki jo pripravlja Mapat in je bila sprva predvidena po koncu Madre Sustituta, ali pa prihaja originalna zgodba Pasion de Amor, ki jo pripravlja producent Roberto Gomez Fernandez ali pa telenovela Solemente Tu, ki jo pripravlja producent Pedro Damian.
Je pa za to še vedno dovolj časa, saj je sedaj jasno tudi, da bodo telenovelo De que te Quiero, te Quiero, najverjetneje podaljšali vse do aprila.
 

Ni komentarjev:

Objavite komentar