27. december 2013

.:ARGENTINA:. V letu 2014 kar tri priredbe!

Argentinska telenovela Dulce Amor iz lanskega leta je bila res velika uspešnica v rodni Argentini. Nastala je pod okriljem Telefeja in L.C. Acción Producciones. Zaradi velike gledanosti (dalj časa je bila najbolj gledana telenovela v rodni državi) ima tudi veliko število delov, teh je kar 301. Navdušili pa so tudi protagonisti te telenovele: Sebastián Estevanez, Carina Zampini, Juan Darthés in Calu Rivero. Saj bosta Sebastian in Carina prihodnje leto ponovno igrala par v telenoveli Camino al Amor, za katero že lahko ugibamo, če bo dosegla takšen uspeh kot njuna prva skupna telenovela.
 
Zaradi izjemnega uspeha, je tudi velik odziv drugih produkcijskih hiš iz drugih držav in v naslednjem letu bomo priča kar trem priredbam.
 
1. Kolumbijska priredba bo nosila enak naslov. Nastala bo pod okriljem Caracola, medtem ko bodo v glavnih vlogah: Marianela González, Andrés Sandoval, Camila Zárate in Juan Manuel Mendoza. Snemanja so se že končala, ampak bo njena premiera šele v letu 2014.
 
Image
 
2. Mehiška priredba bo nastala pod okriljem Televise. Njen trenutni delavni naslov je Sangre de Guerreras. V tej telenoveli pa sta trenutno znani samo protagonistki, to pa bosta Marjorie de Sousa in Danna Paola. Medtem, ko bosta zlobneža Julian Gil in Aleida Nunez.
 
3. Potrjena, pa je že tudi čilska priredba, ki je trenutno v fazi priprav in še ni veliko znanega. Edino kar je znano je to, da bo nastala pod okriljem produkcijske hiše TVN. Prihaja pa po koncu trenutne telenovele Somos Los Carmona.
 

Ni komentarjev:

Objavite komentar