26. december 2013

.:ARGENTINA:. Napovedane novosti za leto 2014.

V nadaljevanju sledi krajša predstavitev telenovel, ki so napovedane za leto 2014 iz strani argentinskih produkcijskih hiš: Pol-ke, Telefeja in Underground.
 
Senores Papis nastaja pod okriljem Telefeja. Gre za originalno telenovelo, ki bo premiero doživela 6. januarja ob 23. uri, ko bo zamenjala trenutno Los Vecinos en Guerra. V telenoveli bodo igrali: Joaquín Furriel, Luciano Castro, Luciano Cáceres, Peto Menahen, Gloria Carrá, Marcela Kloosterboer, Vanesa Gonzalez, Laura Novoa, Benjamín Amadeo, Luis Luque, Fabián Arenillas, ...
 
Somos Familia je telenovela, ki se je in se še vedno spopada z različnimi problemi. Od zamenjave naslova telenovele, pa vse do zamenjave protagonistke in posledično tudi ponovno snemanje določenih scen. Tudi ta telenovela nastaja pod okriljem Telefeja in bo tudi doživela premiero 6.januarja, ampak ob 20. uri. V telenoveli igrajo: Gustavo Bermúdez, Ana María Orozco, Fabián Vena, Tomás Fonzi, Fabián Mazzei, Betina O'Connell, Mónica Cabrera, Graciela Pal, Eva De Dominici, Maite Lanata, ...
 
Camino al Amor je telenovela, ki bo nastala pod okriljem Telefeja. S to telenovelo se bosta na argentinske zaslone vrnila Sebastián Estevanez in Carina Zampini, ki bosta po uspešnici Dulce Amor ponovno igrala par. Poleg njiju bodo v telenoveli igrali tudi: Juan Darthés, Mariano Martínez, Eugenia "la China" Suarez, ... Snemanja se bodo začela januarja.
 
Guapas je telenovela, kjer bodo v ospedju ženske in to kar pet. Nastala bo pod okriljem Pol-ke. V telenoveli bodo igrale: Carla Peterson, Julieta Díaz, Araceli González, Isabel Macedo, Erica Rivas, ... Ta telenovela pa naj bi zamenjala trenutno Farsantes.
 
Underground pa za Telefe pripravlja novo originalno telenovelo Viudas E Hijos del Rock and Roll. Kaj več pa trenutno še ni znano.

Več o telenovelah po letih najdete TUKAJ.

Ni komentarjev:

Objavite komentar