26. december 2013

.:KOLUMBIJA:. Canal Caracol - Napovedane serije in telenovele v letu 2014.

Kolumbijski Caracol je prav tako predstavil svoje nove projekte za leto 2014. Na Canal Caracol prihajajo resničnostni šovi, pa tudi serije in telenovele, o katerih bom več povedala v nadaljevanju.
 
 
Bazurto oziroma Made in Cartagena je serija, ki je bila posneta v letu 2013. V tem letu je doživela že tudi nekaj premier, predvajana je bila tudi na ameriškem programu Unimas. Nastala je v sodelovanju s CMO Producciones. V glavnih vlogas sta Carmen Villalobos in Miguel de Miguel, medtem ko sta zlobneža Tatiana de los Rios in Fernando "El Flaco" Solorzano. Na program Canal Caracol prihaja že 13. januarja.
 
Tudi La Ronca de Oro je nastala v sodevanju s CMO Producciones. Posneta je po resničnih dogodkih, v njej je namreč predstavljeno življenje pevke Helenite Vargas. Glavno vlogo imata v tej seriji Ana Maria Estupinan in Majida Issa, prva igra Helenito v mladosti, druga pa odraslo.
 
Telenovela Dulce Amor je priredba istoimenske argentinske telenovele, ki je sicer že končala snemanja, se bo pa premierno začela predvajati na prej omenjem kolumbijskem programu šele naslednje leto. V glavnih vlogah so: Manuela Gonzalez, Andres Sandoval, Camila Zarate in Juan Manuel Mendoza. Zlobneža pa sta: Valentina Lizcano in Jummy Vasquez.
 
La Viuda Negra bo serija, ki bo posneta v sodelovanju s RTI Colombia. Gre za zgodbo o Griseldi Blanco. V serijo bodo igrali: Ana Serradilla, Eileen Moreno, Julian Roman, Antonio Jimenez, ... Serija se trenutno že snema v ZDA in Kolumbiji.
 
Fugitinos je še ena serija, ki je snemana v sodelovanju s CMO Producciones. Serija je šele v fazi priprav tako še ni znano, kdo bo igral v tej novi seriji. Se je pa pred časom govorilo, da bi lahko bila protagonista Taliana Vargas in Sebastian Martinez.
 
Tiro de Gracia bo posneta po filmu Desperado, kjer je bil protagonist Alejandro Banderas. Nastala pa bo v sodelovnju s Sony Pictures Television. V glavni moški vlogi bo Robinson Diaz. Poleg njega bodo igrali še: Natalia Duran, Edgardo Roman in Nicolas Montero. Govori pa se, da bi lahko bila protagonistka Carolina Guerra.
 
Od tujih telenovel pa so trenutno napovedane: Telemundovi La Patrona in El Senor de los Cielos, ter aztecina Vivir A Destiempo. Poleg teh pa bodo premiere serij: Divino nino, Los anos maravillosos in La Ruta Blanca.

Več o telenovelah po letih najdete TUKAJ.

Ni komentarjev:

Objavite komentar