27. oktober 2015

.:SLOVENIJA:. Prihaja Bandolera!

2. novembra prihaja na program TV3 Medias španska serija Bandolera. Gre za serijo med letoma 2011 in 2013, ki je bila posneta pod okiljem Digital TV, premierno pa predvajana na španskem programu Antena 3. Ima dve sezoni, skupno pa 520 delov. Na naših zaslonih pa jih bomo videli samo 196, kar pomeni, da bomo videli celotno prvo sezoni in malo druge. Prva sezona ima sicer 168 delov, druga pa 342.
Med igralsko zasedbo bodo naslednji igralci: Marta Hazas, Manuel Bandera, Alfonso Begara, Tomás del Estal, Fernando Vaquero, Joaquín Hinojosa, Marcial Álvarez, Juanjo Cucalón, Eugenio Barona, Iván Hermés, Álex Martínez, Isak Ferriz, Eloína Marcos, ...
Serijo so med drugim predvajali tudi na hrvaškem lokalnem programu Mreža Plus, v Srbiji na programu Pink Soap, ter trenutno na lokalnem programu Most. Predvajala pa se je tudi v Makedoniji, ter Bosni in Hercegovini. 

Na programu TV3 Medias se bo predvajala vsak delavnik ob 13.50.

Jo boste spremljali?

2 komentarja:

  1. Toti na TV 3 še nobene nadaljevanke niso speljali do konca.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Večinoma so jih predvajali po dvakrat, enkrat napol, nato pa v celoti. Izgovarjajo se na slabo gledanost, ampak če bi jih dali v prave termine, se ne bi bilo treba izgovarjati.

      Izbriši