30. oktober 2015

.:MEHIKA:. To so njegove kandidatke za snemanje nove priredbe!

Producent Nicandro Diaz že razmišlja o tem, kateri telenoveli bo v naslednjem letu posnel priredbo, ki bo na mehiških zaslonih zamenjala prihajajočo Como Tres Gotas de Agua (Angelique Boyer). Znane so že štiri telenovele, izbral pa naj bi eno od njih. 

Valientes je argentinska telenovela iz leta 2009 in 2010, ki se je snemala pod okriljem Pol-ke. Zaradi velikega uspeha ima tudi veliko delov in sicer 218. Protagonisti so: Luciano Castro, Julieta Díaz, Mariano Martínez, Marcela Kloosterboer in Gonzalo Heredia. Posneto ima že špansko verzijo.

Herederos de Una Venganza je prav tako argentinska telenovela in sicer iz leta 2011 in 2012. Posneta je bila prav tako pod okriljem Pol-ke in ima 219 delov. Protagonista sta Luciano Castro in Romina Gaetani. Zaenkrat še nima posnete nobene priredbe. 

La Dama de Troya je kolumbijska telenovela, posneta je bila v sodelovanju med RCN in Fox Telecolombia, v letu 2008. Protagonista sta bila Cristina Umaña in Andrés Juan. Imela je 118 delov. Že dalj časa se govori, da naj bi posneli njeno priredbo, ampak do sedaj še ni bilo nič potrjenega.

Hijos del Monte je čilska telenovela iz leta 2008, ki je bila posneta pod okriljem čilske produkcijske hiše TVN. Ima 131 delov. V glavnih vlogah sta bila Jorge Zabaleta in María Elena Swett. Poleg portugalske priredbe (Belmonte) ima tudi telemundovo priredbo. Leta 2011 so posneli priredbo z naslovom Los Herederos del Monte (Dediči družine del Monte), kjer sta bila protagonista Marlene Favela in Mario Cimarro. Slednja pa se trenutno omenja, kot najbolj možna.

Ni komentarjev:

Objavite komentar