25. oktober 2015

.:MEHIKA:. Un Camino Hacia el Destino - To so kandidatke za protagonistko!

Un Camino Hacia el Destino je delavni naslov priredbe aztecine telenovele La Hija del Jardinero (Vrtnarjeva hči), ki jo za naslednje leto pripravlja producentka Nathalie Lartilleux. Medtem, ko je Daniel Arenas, že skoraj potrjen za protagonista, se sicer za to vlogo sedaj omenjata tudi Osvaldo de Leon in Jencarlos Canela. Za oba bi sicer to bila prva glavna vloga v televisinih telenovelah. Jencarlosa so ustvarjalci prihajajoče telenovele vseeno povabili na kasting, ki naj bi bil v naslednje mesecu.
Medtem, pa je že znano, da bomo videli v glavni ženski vlogi, igralka za katero bo to prva tako pomembna vloga. Znanih pa je že tudi nekaj kandidatk. Zanimivo je, da so bile kandidatke ali protagonistke mladinskih telenovel ali pa so imele vloge mladih protagonistk v ostalih televisinih telenovelah. 
Prva od njih je Daniela Lujan, ki je nekoč blestela v mladinskih telenovelah, nato pa ni dobila še nobene glavne vloge v ostalih telenovelah. Nazadnje je sicer igrala v telenoveli De Que te Quiero, te Quiero (Zaljubljen do ušes). 
Scarlet Dergal je bila mlada protagonistka telenovele Amores con Trampa
Paulina Goto je bila sicer že protagonistka mladinske telenovele Nina de mi Corazon, nazadnje pa je bila mlada protagonistka telenovele Mi Corazon es Tuyo (Moje srce je tvoje). 
Ela Velden je nazadnje bila mlada protagonistka telenovele Muchacha Italiana Viene a Casarse, trenutno pa že igra v telenoveli A que no me dejas
Carla Mauri je še peta kandidatka za glavno vlogo. Je hčerka znanega mehiškega igralca Tona Maurija. Carla je sicer mehiške pevka, ni pa še igrala v nobeni telenoveli.

Ni komentarjev:

Objavite komentar