25. oktober 2015

.:MEHIKA:. Spremembe na Televisi!?

Glede na trenutne informacije, bi lahko prišlo še do nekaj sprememb na mehiškem programu Canal de las Estrellas. Dejstvo je, da se trenutno pripravljajo tri nove televisine telenovele. Producent Roberto Gomez Fernandez pripravlja El Hotel de los Secretos (Irene Azuela in Erick Elias). Producentka Mapat pripravlja Corazon Que Miente (Thelma Madrigal in Pablo Lyle). Poleg tega pa pospešeno pripravlja telenovelo Un Camino Hacia el Destino, producentka Nathalie Lartilleux. Glede na to, da ostajata v prvih mesecih naslednjega leta prazna samo dva termina, se že govori o novih spremembah. 
Edino, kar je trenutno povsem 100% je, da po koncu telenovele A que no me dejas (Camila Sodi) prihaja Corazon Que Miente. Ni pa še popolnoma znano, katera telenovela prihaja po koncu La Vecine (Esmeralda Pimentel in Juan Diego Cuvarrubias). Pred dnevi se je namreč začelo govoriti, da naj bi slednjo še podaljšali za en mesec, da bi se tako po njenem koncu začela predvajati priredba telenovele La Hija del Jardinero (Vrtnarjeva hči), saj je producentka Nathalie že začela s pripravami na začetek snemanja. Slednja pa se naj bi začela že konec naslednjega meseca. Še pred kratkim je bilo namreč znano, da naj bi La Vecino zamenjala telenovela El Hotel de los Secretos, ampak ker naj bi veliko denarja vložili v njeno snemanje, bi lahko prišla v kakšen kasnejši termin.

Več informacij bo znanih v prihodnjih dneh.  

2 komentarja:

  1. A u koji kasniji termin bi mogla ici el hotel de secretos ako ne ide poslije la vecina, znamo da jd lazis de amor potvrdena za udarni termin

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nimam pojma. Ampak januarja prihaja na Univision, tako je povedal producent, glede predvajanja na programu Canal de las Estrellas pa še on ne ve.

      Izbriši