31. avgust 2015

.:SLOVENIJA:. Usodno vino - Družina Rozman

Družina Rozman - 4
STANE ROZMAN (Iztok Jereb)
oče Martina (Klemen Janežič) in Petra Rozmana (Aljaž Jovanović). Je lastnik zelo uspešnega podjetja, ki se ukvarja s prodajo vina in želi kupiti podjetje Ivana
Dolinarja ter jim tako pomagati iz finančnih težav.

VERA ROZMAN (Judita Zidar)
žena Staneta Rozmana, mama Martina in Petra Rozmana. Je modra in močna ženska z veliko dušo.

MARTIN ROZMAN (Klemen Janežič)
glavni ljubezenski junak. Zelo je navezan na svojo družino, ne prenese, da kdo blati ime njegovega očeta. Ima ljubečo družino, študiral je v tujini in zdaj dela kot plastični kirurg.

PETER ROZMAN (Aljaž Jovanović)
dober podjetnik. Navzven miren in pragmatičen, v resnici pa precej strasten. Ima željo po konvencionalni družinski sreči. Peter spoštuje svojo ženo, občuduje jo kot odlično strokovnjakinjo za gospodarsko pravo.

DAŠA ROZMAN (Nina Ivanišin)
Petrova (Aljaž Jovanović) žena in Jakobova (Matic Jamar) mati, ki je odlična strokovnjakinja za gospodarsko pravo. Usmerjena je k dosežkom, o sebi ima visoko mnenje, je ambiciozna.

JAKOB (Matic Jamar)
sin Daše in Petra Rozmana je običajen fant, iz katerega se mama trudi narediti genija. Jakob se ji upira. Bolje se počuti z očetom in babico kot z mamo, ki ga sili k učenju.

ANA ROZMAN (Teja Glažar)
mati Staneta in Violete ter babica Petra Rozmana (Aljaž Jovanović), Martina Rozmana (Klemen Janežič), Jureta Petrica (Miha Rodman) in Dore Petrič (Mojca Funkl). Je zelo klepetava, rada opravlja in svoje mnenje izraža zelo neposredno.

KARIN (Saša Pavlin Stošić)
Martinovo dekle iz Ljubljane. Dela kot model, čeprav nima popolne manekenske postave. Karin je histerična, temperamentna, svojo plehkost in zlaganost skriva z dobro zaigrano ljubeznivostjo in velikodušnostjo.

1 komentar:

  1. Ivan Dolinar je namreč prepričan, da je Martinov oče Stane Rozman kriv za smrt njegove žene, zato te ljubezni pod nobenim pogojem ne odobrava. A tukaj se šele ...

    OdgovoriIzbriši