28. avgust 2015

.:SLOVENIJA:. Dama in delavec - To sta protagonista!

V torek 1. septembra prihaja na program Net TV nova telemundova telenovela Dama y Obrero (Dama in delavec). Predvajala se bo vsak delavnik ob 20. uri s ponovitvijo ob 10. uri. Danes bomo spoznali protagonista.
Ana Layevska oziroma Anna Sergeyevna Layevska je v tej telenoveli Ignacia Santamaría. Ana se je rodila 10. januarja leta 1982 v Ukrajini. Nato pa se je pri devetih letih skupaj s svojo družino preselila v Mehiko. Njena prva vloga v telenovelah je bila leta 1997 v telenoveli Alguna vez tendremos alas. Nato je med drugim igrala v telenovelah: Preciosa, Amor Gitano, Primer Amor ... a mil por hora, .. V slednji je dobila eno od glavnih vlog. Mlada protagonistka je bila v telenoveli La Madrastra (Materina pot), leto kasneje pa je dobila svojo prvo glavno vlogo v telenoveli Las Dos Caras de Ana (Dvojno življenje). Leta 2009 je po telenoveli Verano de Amor (Poletje ljubezni) odšla na Telemundo, kjer je predvsem blestela kot zlobnica. Sploh v telenovelah: El Fantasma de Elena in Mi Corazon Insiste en Lola Volcan. Njena trenutno zadnja vloga v telenovelah je bila v telenoveli Dama y Obrero (Dama in delavec). Pred tedni pa je že končala s snemanji nove serije Maldita Tentacion.

Jose Luis Resendez v tej telenoveli igra Pedra Pereza. Rodil se je 14. oktobra leta 1978 v Mehiki. V svet telenovel je vstopil leta 2001, ko je igral v telenoveli Amigas y Rivales. Nato je igral v telenovelah; Entre el Amor y Odio (Med sovraštvom in ljubeznijo), Clase 406, La Madrastra (Materina pot), Alborada (Ob svitu), Heridas de Amor (Spopad strasti), Destilando Amor (Čista ljubezen), Tormenta en el Paraiso (Zakleti biser), ... Leta 2011 je prestopil na Telemundo in takoj dobil vlogo galvnega zlobneža v telenoveli Los Herederos del Monte (Dediči družine del Monte). Prvo glavno vlogo je dobil leta 2012 v telemundovi telenoveli Corazon Valiente. Trenutno igra zlobneža v drugi sezoni Senore Acero

Ni komentarjev:

Objavite komentar