29. avgust 2015

.:SLOVENIJA:. Dama in delavec - To so zlobneži!

V torek 1. septembra prihaja na program Net TV nova telemundova telenovela Dama y Obrero (Dama in delavec). Predvajala se bo vsak delavnik ob 20. uri s ponovitvijo ob 10. uri. Danes bomo spoznali zlobneže.

Fabian Rios igra v novi telenoveli zlobnega Ignacijinega zaročenca oziroma Tomása Villamayor. Rodil se je 5. julija leta 1980 v Kolumbiji. Njegova prva vloga v telenovelah je bila leta 2002 v kolumbijski telenoveli Siete veces Amada. Nato so sledile vloge v telenovelah: El auténtico Rodrigo Leal, Floricienta, Zona Rosa, Sin senos no hay paraíso, Dona Bella, ... Nato je leta 2010 prestopil na Telemundo in med drugim, igral v naslednjih telenovelah: El Fantasma de Elena, Los herederos del Monte (Dediči družine del Monte), Mi Corazon Insiste en Lola Volcan, Corazon Valiente, Tierra de Reyes, ... Slednja je njegova trenutno zadnja telenovela.

Felicia Mercado oziroma Felicia Mercado Agud bo v telenoveli igrala zlobno Ignacijino mamo, Estela Mendoza de Santamaría. Rodila se je 17. decembra leta 1959 v Mehiki. Leta 1981 je dobila prvo vlogo v telenovelah in sicer v telenoveli El hogar que yo robé. Nato je med drugim igrala v telenovelah: Rosa Salvaje, Lazos de Amor (Ljubezenske vezi), Te sigo amando (Še te ljubim), Preciosa, Por un Beso (Vse za poljub), Entre el Amor y Odio (Med sovraštvom in ljubeznijo), Sortilegio (Čarovnija ljubezni) in Teresa. Slednja je bila zadnja za mehiško Televiso. Na Telemundo je prestopila leta 2011, ko je dobila vlogo v telenoveli La Casa de al Lado. Nato pa je igrala še v El Rostro de la Venganza in Dama y Obrero (Dama in delavec). Slednja je bila tudi njena trenutno zadnja vloga v telenovelah.

Sofia Lama oziroma Sofía Lama Stamatiades bo v telenoveli igrala invalidno Pedrovo dekle, Mireyo Gomez. Sofia se je rodila 9. junija leta 1987 v Mehiki. V svet telenovel je vstopila leta 2004, z vlogo v televisini telenoveli Sonadoras. Nato je leta 2006 igrala v telemundovi telenoveli Pecados Ajenos, sledile pa so ji še vloge v telenovelah: Mas Sabe el Diablo, Eva Luna, La Casa de al Lado in Rosa Diamante (Rožnati diamant). Nazadnje je igrala v kriminalni telenoveli Duenos del Paraiso.

Ni komentarjev:

Objavite komentar