1. januar 2014

.:SLOVENIJA:. Novosti v letu 2014.

Čeprav sem že pisala o dveh napovedanih novostih na naših zaslonih bom sedaj še nekoli bolj predstavila obe novosti. To pa sta turška Ask ve Ceza in mehiška De Que te Quiero, te Quiero.
 
Ask ve Ceza oziroma Ljubezen in kazen je turška dramska serija iz leta 2010 in 2011. Nastala je pod okriljem produkcijske hiše TMC. Ima 62 turških delov oziroma 124 delov po 45 minut. V seriji igrajo: Nurgül Yeşilçay, Murat Yıldırım, Feride Çetin, Tomris İncer, Kerem Atabeyoğlu, Gökçe Yanardağ, Sinan Tuzcu, Meltem Pamirtan, Gamze Topuz, ... Serija bo 17. januarja zamenjala na programu Planet TV trenutno serijo Muhtesem Yuzyil (Sulejman Veličastni).
 
Zgodba:
V ospredju turške uspešnice sta Savas in Yasemin. Savaş Baldar na prvi pogled živi popolnoma normalno življenje. Je uspešen mladenič,  ki bo moral nekega dne vladati pokrajini Van na vzhodu Turčije. Yasemin je tik pred poroko, ampak zaloti svojega zaročenca v postelji s svojo najboljšo prijateljico. Uteho najde v baru in pijači, kjer tudi spozna Savaşa. Skupaj preživita noč in Yasemin odide ne da bi Savaşu povedala svoje ime. Nato vsak odide k svoji družini. Yasemin pa kmalu spozna, da je noseča z moškim s katerim je preživela noč.
 
De Que te Quiero, te Quiero pa je lanska televisina uspešnica, ki se še vedno snema. Nastala je pod okriljem Televise. Gre za priredbo venezuelske telenovele Carita Pintada. Producentka je Lucero Suarez. V telenoveli igrajo: Livia Brito, Juan Diego Cuvarrubias, Esmeralda Pimentel, Marisol del Olmo, Marcelo Cordoba, Cynthia Klitbo, Carlos Ferro, Lisardo, Daniela Luján, Aarón Hernán, ...
 
Telenovela bo 23.januarja na programu HRT1 zamenjala trenutno La Mujer del Vendaval.
 

Ni komentarjev:

Objavite komentar