29. januar 2014

.:SRBIJA:. Prihajata dve novi seriji!

Na nacionalni program RTS1 prihaja že v ponedeljek 3. februarja španska serija Hispana, la Leyenda. Gre za zgodovinsko špansko serijo, ki se je snemala od leta 2010 pa do 2012. Na sporedu bo vsak ponedeljek ob 21.45. V seriji igrajo: Lluís Homar, Nathalie Poza, Roberto Enríquez, Juan José Ballesta, Jesús Olmedo Manuela Vellés, Ana de Armas, Alfonso Bassave, Antonio Gil Martínez, Pablo Derqui, ... Serija ima 20 epizod, ki so posnete v tri sezone. V seriji igra tudi Iván Sánchez, ki ga na naših zaslonih spremljamo, kot Hernana v televisini telenoveli La Tempestad (Vihar).
 
Na srbske zaslone pa kmalu prihaja še ena od indijskih telenovel. To pa je Badee Achhe Lagte Hain oziroma Priya. Telenovela se še vedno snema, so se pa snemanja začela leta 2011. Nastaja pa pod okriljem indijske produkcijske hiše Sony Entertainment Television India.
Med igralsko zasedbo najdemo: Sakshi Tanwar, Ram Kapoor, Amrita Mukherji, Chahat Khanna, Akanksha Juneja, Neev Ritesh Jain, Deepti Devi Shrikant, Amreen Chakkiwala, Mahesh Shetty, Kajal Pisal, ...

Ni komentarjev:

Objavite komentar