28. januar 2014

.:MEHIKA:. To je protagonistka telenovele Pasion de Amor!

Po tem, ko so se za glavno vlogo v telenoveli Pasion de Amor (Erick Elias) omenjale: Danna Garcia, Ariadne Diaz in tudi Carla Hernandez, je sedaj znana igralka, ki jo bomo videli v tej vlogi.
 
To pa bo mlada mehiška igralka Esmeralda Pimentel. Igralka je bila še pred kratkim potrjena za glavno vlogo v ukinjeni telenoveli Madre Sustituta, ki jo je pripravljala Giselle Gonzalez, sedaj pa ji je možnost prvič zaigrati glavno vlogo dal producent Roberto Gomez Fernandez. Igralka je novico sporočila svojim oboževalcem preko socialnega omrežja.
 
Esmeralda do sedaj še ni imela glavne vloge je pa v Mehiki najbolj znana po vlogah zlobnic. Je pa zanimivost, da je bila Esmeralda zlobnica v telenoveli Cachito de Cielo (Maite Perroni in Pedro Fernandez), ki sta jo producirala ravno Giselle in Roberto.  
 
24-letna igralka je v telenovelah začela igrati leta 2009, ko je bila del igralske zasedbe mladinske telenovele Verano de Amor (Poletje ljubezni). Nato pa je igrala v telenovelah: Abismo de Pasion (Brezno ljubezni), prej omenjeni Cachito de cielo in nazadnje v De Que te Quiero, te Quiero (Livia Brito in Juan Diego Cuvarrubias). V zadnjih dveh je igrala zlobnico.
 

Ni komentarjev:

Objavite komentar