27. januar 2014

.:MEHIKA:. Bo res Avenida Brasil zamenjala trenutno aztecino telenovelo?

Telenovela Hombre Tenias Que Ser (Ivonne Montero in Victor Gonzalez) se bo 14. februarja končala na aztecinem programu. In čeprav naj bi telenovelo zamenjala nova Las Bravo (Edith Gonzalez in Mauricio Islas), se naj bi glede na govorice, ki so vedno močnejše, se to naj ne bi zgodilo. Nove aztecine telenovele tak naj ne bi videli še tako kmalu, saj naj bi namesto nje prišla v najboljši aztecin termin brazilska uspešnica iz leta 2012, Avenida Brasil.
 
Je pa res, da Azteca že nekaj dni ni izdala nobenega novega napovednika, se je pa danes začel vrteti napovednik za brazilsko telenovelo. Druga možnost pa je ta, da bi po koncu telenovele Hombre Tenias Que Ser le prišla Las Bravo, medtem ko bi venezuelsko Olvidarte Jamas (Sonya Smith in Gabriel Porras) zamenjala brazilska telenovela. Vsekakor vas bom o vsem še pravočasno obvestila.
 
 
trailer
entrada

POTRJENO!
Premiera telenovele Las Bravo (Edith Gonzalez in Mauricio Islas) se bo za nekaj časa preložila. Po koncu telenovele Hombre Tenias Que Ser (Ivonne Montero in Victor Gonzalez) prihaja brazilska telenovela Avenida Brasil.

Ni komentarjev:

Objavite komentar