25. november 2013

.:SRBIJA:. Končno premiera hrvaško-srbske telenovele!

Na novem srbskem programu Nova.rs, ki začne z oddajanjem 2.decembra, bo poleg serij Muhtesem Yuzyil (Sulejman Veličastni) in Budna na pjeni od mora (Budva na morski peni), premierno predvajana še ena hrvaško-srbska telenovela.
 
Gre za telenovelo Zaustavi vreme, ki je bila posneta leta 2008, pod okriljem srbske produkcijske hiše Ava filma, ki je nastala iz propadle hrvaške produkcijske hiše Ava, ki je pred svojim propadom posnela telenovele: Villa Maria, Ljubav u zaleđu, Ponos Ratkajevih in Obični ljudi (Običajni ljudje). Prej omenjena hrvaška telenovela, še do danes ni doživela premiernega predvajanja ne na hrvaških televizijah, ne na tujih.
 
V telenoveli, ki ima 121 delov igra veliko znanih hrvaških, pa tudi tujih igralcev. Med njimi najdemo naslednje igralce: Branislav Lečić, Danica Maksimović, Darko Tomović, Slobodan Ćustić, Branka Pujić, Nenad Stojmenović, Srđan Karanović, Tijana Čurović, pa tudi srbsko igralko Jano Milić, bolj znano po vlogi Lejle iz telenovele Larin Izbor (Larina izbira). Poleg tega pa med igralsko zasedbo najdemo tudi slovenskega igralca Sebastiana Cavazza.
 
 
s

Ni komentarjev:

Objavite komentar