20. november 2013

.:SLOVENIJA:. Prihaja Prepovedana strast!

Ljubitelji mehiških oziroma televisnih telenovel se bodo morali, po koncu telenovel Las Bandidas (Ljubljena moja) in Rosa Diamante (Rožnati diamant), na njihovo telenovelo De Que te Quiero, te Quiero, še malo počakati. Saj po koncu teh dveh telenovel prihaja samo ena nova telenovela.

Pasion Prohibida je letošnja telemundova, ki je priredba turške serije Ask-I Memnu (Prepovedana ljubezen), ki so jo že predvajali na programu Pop TV. V telenoveli s 107 deli igrajo: Mónica Spear, Jencarlos Canela, Rebecca Jones, Roberto Vander, Mercedes Molto, Carmen Aub, Sabrina Seara, Pepe Gámez, Ronaldo Hernández, Priscila Perales, ...

Originalna turška serija je imela sicer 158 delov, medtem ko je imela telemundova verzija veliko manj samo 107. Glavni vzrok, pa je ta, da je imela telenovela slabo gledanost in so jo zaradi tega skrajšali. To pa naj bi bil tudi vzrok, da se je Telemundo zaenkrat odpovedal snemanju priredb turških telenovel.

Nova telemundova telenovela, bo na naše zaslone prišla 16.decembra ob 15.50. V trenutni termin telenovele Las Bandidas (Ljubljena moja), pa zaenkrat ne prihaja nobena telenovela.

Glede televisine telenovele De Que te Quiero, te Quiero s Livio Brito in Juan Diegom Cuvarrubiasom, pa je moje mnenje, da glede na to, da so v zadnjih decemberskih dneh, nekoliko spremenjeni sporedi telenovel, bodo verjetno počakali do januarja, ali pa bo naslendje leto zamenjala ali La Tempestad (Vihar) ali Corazon Indomable (Divja v srcu).

Ni komentarjev:

Objavite komentar