27. november 2013

.:MEHIKA:. Med tremi projekti.

Mehiška igralka in pevka Maite Perroni se bo najverjetneje naslednje leto vrnila v svet telenovel z novo vlogo. Trenutno ima tri ponudbe ob treh televisinih producentov.

Nathalie Lartilleux ji ponuja glavno vlogo v njeni novi priredbi La Gata, ki prihaja na mehiške zaslone po trenutni Por Siempre Mi Amor. Za vlogo protagonista pa se omenja Daniel Arenas. To pa ne bi bila prva telenovela, kjer bi Maite sodelovala s prej omenjeno producentko, saj je že bila protagonistka njene telenovele Cuidado con el Angel (Angeli brez kril).

Jose Alberto Castro ji ponuja glavno vlogo v njegovi prihajajoči telenoveli La Malquerida. Telenovela bo zamenjala trenutno Quiero Amarte. To pa bi bila prva telenovela, pri kateri bi sodelovala s prej omenjenim producentom.

Dobila pa je tudi ponudbo od producenta Juana Osoria, ki ji naj bi prav tako ponudil glavno vlogo v njegovi prihajajoči telenoveli, ki naj bi bila po nekaterih informacijah, priredba kolumbijske komične telenovele La Teacher de Ingles. Maite je leta 2009 igrala v njegovi originalni telenoveli Mi Pecado, kjer je prav tako imela glavno vlogo.
 
Maite o govoricah

Bi radi videli, da se naslednje leto Maite vrne z novo vlogo v kateri od zgoraj naštetih telenovel?
Katero vlogo naj po vašem mnenju sprejme?

Ni komentarjev:

Objavite komentar