30. november 2013

.:ANKETA:. Zmagali sta telenoveli Corazon Indomable in Los Herederos del Monte!

Prejšnji teden sem vas na bloggerju spraševala o tem, katera trenutna telenovela na programu Pop Tv, vam je najbolj všeč. Izbirali ste torej lahko med: Las Bandidas (Ljubljena moja), Rosa Diamante (Rožnati diamant), La Tempestad (Vihar) in Corazon Indomable (Divja v srcu).
 
Rezultati pa so bili takšni:
 
In kot vidite je med 78 glasovi, dobila največ in sicer 46 telenovela Corazon Indomable oziroma Divja v srcu, kjer sta v glavnih vlogah Ana Brenda Contreras in Daniel Arenas. Je pa to telenovela, ki je letošnje leto presenetila vodilne na Televisi, kakor tudi druge, saj je bila telenovela, ki je bila predvajana v najslabšem terminu, imela pa je največjo gledanost.
Prav tako je telenovela med najbolj gledanimi tudi v ZDA, Romuniji, pa tudi v Sloveniji ima dobro gledanost. Kmalu pa prihaja tudi v Srbijo in na Madžarsko.
 
 
Ta teden pa sem vas spraševala, katera telenovela je po vašem mnenju najboljša na programu TV3 Medias. Tukaj pa ste lahko izbirali med: Špansko telenovelo El Secreto del Puento Viejo (Skrivnost starega mostu), telemundovo telenovelo Los Herederos del Monte (Dediči družine del Monte) in kolumbijsko Escobar: El Patron del Mal (Escobar: Gospodar zla).
 
Rezultati so bili takšni:
Že iz števila prejetih glasov lahko vidimo, da te telenovele niso preveč priljubljene pri naših gledalcih, saj je v anketi sodelovalo samo 36 glasovalcev. Največ glasov je prejela telemundova telenovela Los Herederos del Monte (Dediči družine del Monte), ki jo na tem programu predvajajo (tako kot ostali dve), že drugič a tokrat upamo, da jo bodo do konca. V glavnih vlogah sta Marlene Favela in Mario Cimarro, ki sta tokrat že drugič protagonista v kateri od telenovel, saj sta bila poleg telemundove telenovele že protagonista venezuelske Gate Salvaje (Divje mačke), ki je bila pred leti predvajana na programu TV3.

Ni komentarjev:

Objavite komentar