10. september 2016

::SESTRSKE VEZI:: Kmalu tudi v Španiji!

Od 19. septembra ob 21. uri na programu Nova!

6 komentarjev:

  1. Pozdravljeni!
    Zanima me, če mogoče znate, če se bo kdaj v prihodnosti predvajala nadaljevanka Corazon que Miente na kakšnem slovenskem, hrvaškem, mogoče srbskem programu?

    Hvala Vam za odgovor že vnaprej.

    Lep pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tega ti tukaj ne bo znal nihce povedati.

      Glede Slovenije:
      na POP TV imamo 2 premieri in nove Televisine ne bo zagotovo do marca, ko se konca A Que No Me Dejas ali februarja, ko se konca Tres Veces Ana.

      Na Planetu se 4. novembra koncajo Las Amazonas in lahko bi kaj mehiskega prislo tja, ampak tezko verjamem, ker je to sedaj prva Televisina in vprasanje, ce bodo z njimi nadaljevali :(

      Mozno, da Corazon Que Miente pride prej na HRT, ceprav ne verjamem po resnici.

      Izbriši
    2. Corazon que miente bi lahko brez problemov prišla na hrvaški program Doma tv, če bedaki na Doma tv ne bi popolnoma ukinili telenovel. Na Doma tv je bilo včasih še več telenovel kot na Pop tv

      Izbriši
    3. To pa je res. Na Doma TV, so začeli s 5 ali 6 telenovelami, sedaj pa imajo samo eno indijsko, kmalu pa pride še turška.

      Če pa pogledamo vse hrvaške programe skupaj, pa imajo samo Muchacho Italiano. Na otroškem programu OK (ki je viden tudi v Sloveniji) je argentinski Patito Feo. Na otroškem RTL Kockica pa je Violetta. To je vse, kar je iz Latinske Amerike.

      Izbriši
  2. Na HRT1 se bo prej predvajala brazilska telenovela Imperio, ki je že dalj časa napovedana, ni pa še znan začetek predvajanja. Ampak najverjetneje prihaja kar po televisini Italijanski nevesti.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovo nikada nećemo vidjeti u Hrvatskoj jer je previše golišavih scena za termin u 12.30. a doma je za sada ukinula novele . Pa u Hrvatskoj nikada nisu prikazali ni Abismo de pasion . U termin u 12.30 će prije AQNMD , CQM ili hotel .

    OdgovoriIzbriši