10. september 2016

::LA DUENA:: Dogovarja se s Adelo!



Producent Salvador Mejia, je potrdil, da pripravlja priredbo telenovele La Duena, po kateri je bila posneta telemundova priredba La Patrona (Vladarica usode).

Poleg tega, pa se naj bi dogovarjal s Adelo Noriega, da bi bila del igralske zasedbe. Slednja je nazadnje igrala v telenoveli Fuego de la Sangre (Goreče maščevanje), ki jo je pripravil prav on.

8 komentarjev:

  1. Baš ne vjerujem. A koga bi ona trebala igrati? Adela ima 46.godina .Za obje uloge ili je premlada ili prestara a negativku u životu nije igrala ni u promilima.A drugi važan podatak je taj da nju od završetka snimanja FELSa 2008.god. doslovno nitko nije vidio.Jedino ako su pitanju financijski problemi onda će se vratiti. Ali za glumicu bez mrlje u karijeri i bez propale novele kod ovog producenta neznam da li će se vratiti. Neka me netko ispravi da li sam daleko od istine .

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res neumen komentar!

      In kaj pomeni, da ima 46 let?? Saj njena leta ne rabijo biti enaka letom lika, ki ga igra!

      Aracely Arambula tudi nima 23 let, Christian Bach pa ne 65 ... Adela lahko komot igra starejso od njiju dveh. Christianina vloga je fatalna, seksapilna, mladostna in se zdalec ni igrala ostarele zenice. Tako, da bi to vlogo lahko imela Adela, ampak menim, da Adela ni bila misljena kot la villana ampak kot protagonistka, ki se po xx letih vrne iz zapora.

      V zapor gre kot mati samohranilka in se vrne po vec letih, ko je sin ze v svojih dvajsetih, torej mati pac nima 32 let, ne??

      Izbriši
    2. Ispričavam se ali to je bilo samo moje mišljenje. Adelu sam gledao u 5 novela i ne mogu je zamisliti kao negativku. ona je rođena protagonistkinja i mislim da je mnogi ne bi mogli vidjeti kao negativku.Barem ne ja . Drugo je njena starost ali mislim da bi bio još jedan u nizu Mejinih bisera da je za potrebe novele pomladi za 15ak godina.Aracely je mislim imala 37-38 god. za vrijeme snimanja Patrone a Christian Bach mislim 54. Napominjem da je ovo samo moje mišljenje i da nikog ne želim uvrijediti posebice fanove Adele Noriege. Uloga za koju se ona mogla boriti je ona u PYP Susane Gonzalez .

      Izbriši
    3. Ne trebas se ispricavati, samo pricamo :) Slobodno pisi, sto got mislis, ispricavam se ja, posto sam napisao, da je komentar "glupi". Pozdrav u RH/BIH/RS!

      Izbriši
    4. Ja uvijek u svojim komentarima razmišljam logički i sa glavom . A ovdje sam mislio da neće opet Mejia napraviti neku glupost u castingu samo da bi mu novela imala visoku gledanost jer ju očajnički treba. A Adela je uvijek bila simbol visoke gledanosti i uspješne prodaje njezinih novela izvan Mexica.

      Izbriši
  2. Moje mišljenje je, da se Adela ne bo nikoli vrnila k igranju v telenovelah. Mnogi se sprašujejo kam je izginila, saj se že nekaj let ni pojavila v javnosti.

    OdgovoriIzbriši
  3. Neznam da li je to istina ili je to netko namjerno govorio da ju omalovažava ali se govorilo da se povukla iz javnosti jer je navodno samohrana majka od 2009. a otac nepoznat. Možda ne želi da se to zna jer bi mediji valjda poludjeli da dobiju potvrdu toga ili nečeg sličnog. Inače to su samo moja nagađanja i stvarno ne znam gdje je. Da je umrla ili nestala stvarno već bi se znalo.

    OdgovoriIzbriši