18. september 2016

::ROŽNATI DIAMANT:: Vsebina 16-20 dela.


19.09. - 16. del
Antonio obišče Rosauro, ki mu razkrije, da v resnici sploh ni slepa. Junior obvesti Roso, da se Jose Ignacio in Gerardo zanimata za novo kolekcijo podjetja Venus. Jose Ignacio poskuša podkupiti Gabriela, da bi prišel do informacij o Rosi. Rosa sliši pogovor med Rosauro in Josejem Ignaciom.

20.09. - 17. del
Raquel in Lucia povesta Gerardu, da bi radi delali v podjetju. Rosaura obišče Raquel in jo obtoži, da je izdajalka. Margaret pride k Sotomayorjevim, kjer jo zagleda zgrožena Rosa. Margaret od Rosaure zahteva denar v zameno za podatek o očetu Rosinega otroka. Jose Ignacio prosi Evo za premirje.

21.09. - 18. del
Rosaura vohuni za Roso in Josejem Ignaciom, ki sta ravno sredi pogovora. Barbara ponori, ko izve, da je Jose Ignacio v Rosini sobi. Gabriel prisili Andreo, da proda svoje stanovanje. Rodolfo se huduje na Roso, ker je zamenjala oglaševalsko agencijo. Rosa se odloči, da bo našla svojo družino, Rosaura pa je medtem čedalje bolj zaskrbljena.

22.09. - 19. del
Jose Ignacio uspe priti v hišo in v Rosino sobo, kjer jo poljubi. Kasneje vidi Sergia, ki pride iz Sofijine sobe, in se sooči z njim. Dolores obvesti Roso, da Margaret poizveduje o njenem sinu. Prepričana je, da Margaret kuje zloben načrt. Andrea obvesti Roso, da je svoje stanovanje prodala Joseju Ignaciu.

23.09. - 20. del
Margaret se vrne k Sotomayorjevim in začne izsiljevati Rosauro. Rodolfo najde novo kolekcijo podjetja Venus in jo preda Sergiu, žal pa kovček s skicami ukradejo tatovi. Ramon izve, da je Rosa živa in se izdaja za Evo. Rosa zagotovi Gabrielu, da pozna identiteto človeka, ki prodaja informacije o podjetju.

Ni komentarjev:

Objavite komentar