27. september 2016

::SESTRSKA LJUBEZEN:: Sestre v dosedanjih priredbah!

V ospredju trenutne telenovele Las Amazonas (Sestrska ljubezen) so tri sestre. Enako pa je bilo tudi v prejšnjih verzijah.


Naslov Las Amazonas je imela tudi originalna telenovela iz leta 1985, ki je bila posneta pod okriljem venezuelskega Venevisiona. V glavnih vlogah so bile: Hilda Carrero, Corina Azopardo in Alba Roversi. Prva je bila Isabel. druga Carolina in Eloisa. Njihov oče pa je bil Jose Oliva.

Leta 1996 je bila posneta njena prva priredba, za katero je prav tako poskrbela venezuelska Venevision. Njen naslov je bil Quirpa de tres mujeres. Tokrat so bile v glavnih vlogah: Fedra López, Gabriela Spanic in Mónica Rubio. Prva je bila Manuela, druga Emiliana in najmlajša Camila. V telenoveli je bil njihov oče Julio Alcázar.

Prva televisina priredba je bila posneta leta 2003. Takrat je za priredbo poskrbela producentka Angelli Nesma. Njen naslov pa je bil Nina Amada Mia. V glavnih vlogah so bile: Karyme Lozano, Mayrin Villanueva in Ludwika Paleta. Najstarejša je bila Isabela, nato Diana in najmlajša Carolina. V telenoveli je bil njihov oče Eric del Castillo.

Čez deset let je za priredbo ponovno poskrbela mehiška Televisa, ampak tokrat v sodelovanju s kolumbijsko RTI Colombia in RCN, ter venezuelski RCTV. Njen naslov je bil Las Bandidas. Tokrat so bile sestre: Ana Lucía Dominguez, Daniela Bascope in Marjorie Magri. Najstarejša je bila tokrat Fabiola, srednja Corina in najmlajša Amparo. Tokrat je njihovega očeta igral Daniel Lugo.

Le tri leta kasneje je Televisa poskrbela za novo priredbo. Tokrat je nosila enak naslov, kot originalna telenovela. Za priredbo je poskrbel producent Salvador Mejia. V glavnih vlogah so bile: Danna Garcia, Grettell Valdez in Mariluz Bermudez. Najstarejša je bila Diana, srednja je Casandra, najmlajša pa Constanza. Tokrat pa njihovega očeta igra Cesar Evora.

Ni komentarjev:

Objavite komentar