18. september 2016

::TATICA SRC:: Odšla sta žena in sin, sedaj je ostal še samo mož!


Na programu Net TV, smo pred trenutno telenovelo Ladron de Corazones (Tatica src), v telenoveli La Impostora (Prevarantka) videli, igralko Christian Bach in Sebastiana Zurita, prva je bila zlobnica, drugi pa protagonist. V resničnem življenju, pa sta mama in sin. V trenutni telenoveli pa lahko spremljamo še tretjega iz družine Zurita-Bach in sicer Humberta Zurita. Slednji je tokrat zlobnež.

Christian in Humberto imata sicer še sina Emiliana, ki pa se ne ukvarja s igralstvom.

Humberto in Christian sta se zaljubila med snemanjem televisine telenovele De Pura Sangre, po tej telenoveli je bila posneta priredba Amor Bravio (Kot ukaže srce). Kmalu zatem, sta se poročila in še istega leta se je rodil Sebastian. 

Kmalu pa sta se poleg igranja v telenovelah, posvetila tudi njenemu produciranju. Tako sta za Televiso producirala telenoveli: Bajo un mismo rostro in Cañaveral de pasiones. Nato sta prestopila na Azteco, kjer sta med drugim producirala naslednje telenovele: Senora, Perla Azul Tequila, El Candidato, La calle de las novias, ...

Tako Christian, kakor Sebastian trenutno ne igrata oziroma ne snemate nobene telenovele. Je pa Humberto že na prizorišču snemanj druge sezone telemundove serije La Querida del Centauro, kjer bo tudi tokrat igral glavnega zlobneža.

Ni komentarjev:

Objavite komentar