12. september 2016

::ROŽNATI DIAMANT:: Vse o Carli!


29-letna mehiška igralka Carla Hernandez, je najmlajša v družini Hernandez. Ima starejšo sestro in brata, ki pa je umrl v prometni nesreči, ko je imela Carla 10 let. Pri 19. letih je prvič postala mamica, takrat je rodila sina Carlosa. S igralcem Hectorjem Arredondom sta leta 2013, postala starša mali Camili. Ampak v njuno družino je kmalu prišla bolezen. Zaradi raka je Hector umrl že leto kasneje. Trenutno je v razmerju s prav tako igralcem, Albertom Agnesi.
Njena prva vloga je bila v aztecini telenoveli Pasion Morena. Leta 2010 je dobila prvo glavno vlogo in to kar dvojno. V telenoveli Vidas Robadas, je igrala sestri dvojčici in sicer dobro Luz in zlobno Camilo. Nato je prestopila na Telemundo, kjer je dobila glavno vlogo v telenoveli Rosa Diamante (Rožnati diamant). Nazadnje pa je igrala v kriminalni seriji Senora Acero, kjer je igrala zlobnico. Kot kaže, pa bi lahko kmalu prestopila tudi na Televiso, saj se že udeležuje kastingov za njihove nove telenovele. Med drugim, tudi za prihajajoči El Bien Amado, ki jo pripravlja producent Nicandro Diaz.
Lahko pa Američani, trenutno na malih zaslonih spremljajo njeno hčerko Camilo, ki jo lahko spremljajo v seriji Senora Acero, kjer še vedno igra njen trenutni partner.

Carla je o vlogi v telenoveli Rožnati diamant, povedala naslednje: Rožnati diamant je bil res velik projekt. Moja vloga mi je bila neznansko všeč, zgodba in celotna ekipa je bila fantastična.

Telenovelo Rožnati diamant lahko spremljate od ponedeljka do petka ob 20.40 na programu Arena TV. S ponovitvijo naslednji dan ob 12.40.

avtor: Sonja Majer

Ni komentarjev:

Objavite komentar