29. julij 2017

Zopet težaven na snemanju telenovele!


V ponedeljek se bo na programu Las Estrellas začela predvajati telenovela En Tierras Salvajes, kjer bosta v glavnih vlogah Claudia Alvarez in Cristian de la Fuente. Ravno slednji pa naj bi spet imel težave na snemanju. Claudia naj bi bila še ena od igralk, ki so imele težave s Cristianom. Neuradno naj bi tudi govorila o tem, da je Cristian zelo težavna oseba in prav nič dober sodelavec.

S Cristianom so že prej imele težave tudi igralka Karyme Lozano v telenoveli Quiero Amarte (Želim te ljubiti) in Betty Monroe v telenoveli Sueno de Amor.

8 komentarjev:

  1. Uboge igralke in tisti,ki sodelujejo z njim in ga prenašajo.Cristian je zelo dober igralec in je škoda,da povzroča probleme pri snemanjih. Se mi zdi da bi moral biti bolj povezan s sodelavci in z ostalimi kot pa da povzroča težave.Povrh tega se pa še vidi da ni prave kemije med igralci.Upam,da bo ta telenovela uspešna.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ne vem zakaj mu producenti dajejo glavne vloge, če pa vedo da vedno povzroča težave na snemanjih. Podobno se je dogajalo tudi z Mariem Cimarrom.

    OdgovoriIzbriši
  3. Škoda, ker je dober igralec. Očitno ne more iz svoje kože.

    OdgovoriIzbriši
  4. Pa to je već opće poznata stvar još od novele Amor Bravio .
    A da je dobar glumac , to nije istina . Loš je . Samo se izvlači na svoju ljepotu .
    A i podatak da uvijek radi samo s muškim producentima , jer ga ženske producentice ni ne žele blizu . To se je govorilo već prošle godine .

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. V telenoveli AMOR BRAVIO ni imel težav s protagonistko. ker je Silvia Navarro odlična igralka in ga je presegla. V tej zadnji telenoveli Tierras Salvajes producent ni izbral zadosti dobre igralke, ki bi bila dovolj prepričljiva in bi obvladala tri tako dobre protagoniste. Zgodba je dobra in želim jim veliko uspeha. Verjetno pa je res Christian zelo samovšečen in zato verjetno povzroče težave - škoda.

      Izbriši
  5. Ma to je sve samo rekli- kazali!Vjerojatno pojedino novinari treće ili četvrte klase imaju pik na de la Fuentea pa se trudu što više oskrvnjivati ga!

    OdgovoriIzbriši
  6. To se već govori nekoliko godina .
    A Cristian je slab igralec .

    OdgovoriIzbriši