30. julij 2017

V glavnih vlogah nova igralca!


Producent Ignacio Sada pripravlja že novo telenovelo, ki trenutno nosi delavni naslov Sin Tu Mirada. Še vedno pa ni potrjeno, katera priredba bo to. Najprej se je govorilo o telemundovi telenoveli La Mujer en el Espejo (Paola Rey in Juan Alfonso Baptista), sedaj pa se že govori, da naj bi šlo za priredbo telenovele Esmeralda. Producent ni še nič potrdil in nič zanikal. Povedal je samo, da bo njegova nova telenovela posneta po eni od zgodb, za katero je Delia Fiallo napisala zgodbo in Esmeralda je ena od njih.

Delia je poleg te napisala tudi zgodbe za telenovele: El ángel perverso (Luz Maria), La señorita Elena (Vivo por Elena), Tu mundo y el mío, Lisa, mi amor (Amor secreto), Esmeralda, Maria Teresa (Rosalinda), Peregrina (Kassandra, Peregrina), Una muchacha llamada Milagros (Cuidado con el Angel), Mariana de la noche, La Zulianita (Un Refugio Para el Amor), Rafaela, Maria del Mar (Mar de Amor), Ligia Sandoval, Mi mejor amiga, La Heredera (Milagros), Querida mamá (Soledad), Siempre te he querido, Leonela, Cristal (El Privilego de Amar, Triunfo del Amor), La mujer que no podía amar, ...

Priprave na začetek snemanja že pospešeno tečejo, saj se bodo snemanja predvidoma začela že septembra. Premiera pa bo nato novembra oziroma po koncu trenutne El Vuelo de la Victoria (Paulina Goto in Mane de la Parra). Je pa že znano, da bomo v glavnih vlogah videli igralca, za katera bo to prva glavna vloga v telenovelah.

4 komentarji:

  1. Naslov je obečavajuć!Ako nije adaptacija od La mujer en el espejo,dobro dođe da bude i od Esmeralda!Ma Delia Fiallo piše izvrsne priče!Ove neke sa popisa su prava bomba,ma čisti spektakl!Onda po ovom tečenju vremena Sada i njegova ekipa nemaju još puno vremena!Još 1 mjesec i počinju sa snimanjima-još 3 mjeseca i počinju sa prikazivanjem!Slažem se da svakako trebaju neke nove protagoniste za bilo koju telenovelu!Mnogi još uvijek nisu dobili priliku!:-)

    OdgovoriIzbriši
  2. A ne bi morala producentka Mapat naslediti telenovelo El Vuelo de la Victoria ?Saj je Ignacio Sada dober producent samo mislim,da bi bilo boljše dati kateremu drugemu oziroma drugi producentu oz. producenti možnost za telenovelo.Ignaciu pa naslednje leto,da ti možnost za njegovo telenovelo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zgleda, da so jo ukinili. Ker so jo naprej prestavljali iz termina v termin. Sedaj pa so dali dovoljenje, kar Ignaciu Sada, ki je produciral telenovelo Mi Adorable Maldicion, ki jo je El Vuelo de la Victoria zamenjala.

      Izbriši
    2. Anonimni,iskreno gledajući,više nitko i ne govori o telenoveli El engaπo tako da i ako je bude,možda bude tek kroz iduću godinu.

      Izbriši