30. julij 2017

Na kastingu za vlogo Elise v Al Otro Lado del Muro!


Na kastingu za vlogo Elise, ki bo ena od dveh protagonistk nove telemundove telenovele Al Otro Lado del Muro, sta bili tudi igralki Geraldine Bazan in Marjorie de Sousa.

Kdo je Elisa?
Elisa je ženska, ki je ilegalno prestopila v ZDA, da bi poiskala svojega moža, a neupešno. S seboj pripelje dva otroka, poleg tega pa še enega pričakuje. Elisa tako ves svoj trud vloži v to, da skrbi za svoje otroka in z veliko truda, kmalu odpre lastno podjetje. Kmalu spozna tudi njeno novo ljubezen, srce ji vzame moški, ki je že kot otrok prišel v ZDA. Ker on že ima vse papirje, ki jih potrebuje, sedaj pomaga pri tem tudi Elisi. Slednja je tako srečna, kot še nikoli prej, ampak kaj, ko se v njeno življenje kmalu vrne njen mož, da bi jo ponovno osvojil in si pridobil pozornost svojih otrok, ki so v tem času že odrasli.

Na kastingu za različne vloge v tej telenoveli pa so že bili tudi naslednji igralci: Sherlyn, Herctor Soberon, Jorge Reyes, Adrana Bermúdez,Valentina Sumavsky, Calo Rodriguez, Carmen Madrid, ...

Snemanja se bodo kmalu začela, premiera pa bo previdoma januarja oziroma po koncu trenutne serije Sin Senos Si Hay Paraiso 2 (Carmen Villalobos).

1 komentar:

  1. Vruće,vrućije,najvrućije!Ali zašto da ne?!Nisam znala da Sherlyn više nije na Televisi!:-)

    OdgovoriIzbriši