26. julij 2017

Mayrin se vrača kot protagonistka?


Maxime Woodside, ki je že napovedala, da bo Maite Perroni protagonistka telenovele Papa a Toda Madre, je sedaj razglasila tudi protagonistko telenovele Me Declaro Culpable. To naj bi bila po njenih besedah Mayrin Villanueva. Slednja bo tudi tokrat igrala v paru s argentinskim igralcem Diegom Olivera. Mayrin in Diego sta že sodelovala pri snemanju telenovel: Mentir Para Vivir, Corazon Que Miente in Mujeres de Negro. Morala bi igrati par tudi v telenoveli En Tierras Salvajes, a je Mayrin v zadnjem trenutku ostala brez vloge.
Изображение
Naj bi pa bila po mnenju prej omenjene novinarke, znana že tudi mlada protagonistka te telenovele. Ta pa naj ne bi bila Irina Baeva, kot se je ves čas govorilo, ampak naj bi bila Alejandra Garcia.

1 komentar:

  1. Pitanje je koliko se tu novinarku zasad može držati zanriječ!Ako je to doista istina,onda mi je zbog Mayrin doista drago, ali bi joj doista mogli naći i drugog intimnog partnera jer bi ona i Diego kao intiman par mogli jako brzo dosaditi baš kao Angelique Boyer i Sebastian Rulli!Pa ovo bi njima bila treća zajednička telenovela kao intimnom paru-u glumi! Dakle,podjednako kao i kod Boyer i Rullia!Što joj onda ne stavu Guya Eckera ili nekog drugog sredovječnog ili starog muškarca koji s njom nikad nije bio intiman par ili je bio pak samo jedanput ili ako su bili 2 puta pa da ima od toga masu godina!Što se tiče mlade protagonistice: Možda je to sve stvar audicije na kastingu odnosno jedna je bolje prošla,druga lošije!Čak i ako Alejandra Garcia bude mlada protagonistica,valjda Irina ipak bude neku ulogu dobila,samo drugu!

    OdgovoriIzbriši