24. julij 2017

So to glavni štirje pari?


Televisa se je že pripravila na konkurečno telenovelo Papis Muy Padres (Dulce Maria in Victor Gonzalez). In sicer tako, da bo postregla s podobno telenovelo. Po nekaterih podatkih, naj bi bila sama zgodba zelo podobna argentinski telenoveli Senores Papis, kar pa na Televisi odločno zanikajo. Producent Eduardo Meza je telenovelo Papa a Toda Madre prevzel, od Rosy Ocampo in že pospešeno pripravlja vse, da se bodo avgusta začela snemanja.

Če bodo v telenoveli, ki se bo predvajala na programu Imagen Television, v glavnih vlogah trije pari, bodo v tej štirje. Po poročanju novinarke Maxime Woodside, pa naj bi bili izbrani že vseh osem.

Glavni par v tej telenoveli naj bi bila Maite Perroni in Sebastian Rulli. Drugi par naj bi bila Juan Carlos Barreto in Michelle Gonzalez, tretji Raúl Araiza in Veronica Jaspeado, medtem ko naj bi bil četrti Rubén Zamora in Ana La Salvia.

Snemanja se naj bi predvidoma začela v drugem tednu avgusta. Na mehiške zaslone pa prihaja po koncu trenutne Mi Marido Tiene Familia (Zuria Vega in Daniel Arenas).

3 komentarji:

  1. Ajme,pa ja sam iznimno oduševljena ovim novim informacijama!A ako sve bude kao po špagu odnosno istinito,onda bi Maite Perroni i Sebastian Rulli bili baš izvrstan par u toj telenoveli!:-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Maite in Sebastian sta prelep par.Ostali me pa zaenkrat še niso prepričali,upam da pride do kakšne zamenjave.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da,jesu!Tko zna iako čisto sumnjam jer im je ostalo premalo vremena!

      Izbriši