28. avgust 2016

::ROŽNATI DIAMANT:: Zanimivosti


- Rožnati diamant je telemundova telenovela, ki je bila posneta v sodelovanju s mehiško produkcijsko hišo Argos Comunicacion. Zaradi tega, pa so snemanja potekala v Mehiki.

- Je priredba argentinske telenovele Perla Negra, ki smo jo na programu Pop TV, spremljali pod naslovom Črni biser. Takrat sta bila v glavnih vlogah Andrea del Boca in Gabriel Corrado.

- Na ameriškem programu Telemundo, je zamenjala takratno telenovelo Una Maid en Manhattan. Prvih deset delov se je predvajalo po pol ure, saj si je delila termin s svojo predhodnico. Po njenem koncu, pa se je začela predvajati telenovela Pasion Prohibida.

- V glavni ženski vlogi je mehiška igralka Carla Hernandez, ki je svojo kariero v telenovelah začela leta 2009, v aztecini telenoveli Pasion Morena. Vloga Rose, je bila zanjo prva v telemundovih telenovelah. Nazadnje je igrala zlobnico v telemundovi kriminalni uspešnici Senora Acero. 

- Mauricio Ochmann je slovenskim ljubiteljem telenovel, dobro poznan. Videli smo ga v telenoveli Marina, Dame chocolate (Sladka skrivnost), Victoria (Viktorija) in El Clon (Klon). Nazadnje pa je bil zlobnež v telemundovi mega uspešnici El Senor de los Cielos.

- Eno od pomembnih vlog ima tudi venezuelska igralka Lupita Ferrer. Slednja je svojo prvo vlogo v telenovelah, dobila že daljnega leta 1967 v uspešnici Dona Barbara. Bila je prva igralka, ki je zaigrala slepo Esmeraldo, nato pa smo v tej vlogi v mehiški priredbi videli Leticio Calderon. Čeprav je svojo igralsko pot, začela kot protagonistka, je bila kasneje bolj znana, po vlogah zlobnic. 

- Telenovela se je že predvajala na programu Pop TV.  

Ni komentarjev:

Objavite komentar