28. avgust 2016

::ROŽNATI DIAMANT:: Vsebina 1-5 dela!


Ponedeljek, 29.08. - 1. del
Bogatašinja Raquel svojo novorojeno nezakonsko hčer pusti v internatu. Skupaj z deklico pusti večjo količino diamantov, ki bodo poplačali njeno bivanje v internatu. Leta minevajo in deklica, ki ji je ime Rosa, odraste v lepo dekle. Ravnateljica Margaret ji pove, da je zdaj polnoletna, zato mora poskrbeti sama zase. Rosa tako odide v velemesto, kjer spozna Joseja Ignacia. Ker ga ona zavrne, se Jose Ignacio z lažmi približa naivni Rosini prijateljici Evi.

Torek, 30.08. - 2. del
Rosa prepričuje Evo, da Jose Ignacio ni človek, kakršen se zdi, a je Eva preveč očarana nad njim, da bi ji verjela. Rosa se sooči s Josejem Ignaciom glede vseh laži, ki jih trosi Evi. Med prijateljicama se nazadnje vname prepir. Martin prosi očeta, naj ga vzame v službo. Jose Ignacio omami Evo. Evin dedek Eduardo obišče internat, da bi se pozanimal, kako gre njegovi vnukinji.

Sreda, 31.08. - 3. del
Eva pride v hotel, kjer biva Jose Ignacio in tam sreča dedka Eduarda. Eduardo prosi Roso, naj mu pove kaj več o Adamu oz. Joseju Ignaciu. Eva nazadnje le spozna, da jo je Jose Ignacio preslepil. Rosaura prosi Gabriela za kopijo Eduardove oporoke. Eva si poskuša vzeti življenje, ko izve, da je noseča.

Četrtek, 01.09. - 4. del
Eva in Rosa si obljubita, da bosta skupaj skrbeli za otroka. Raquel prosi Rodolfa, naj pomaga Barbari pri njenem razmerju s Josejem Ignaciom. Rosa obvesti Eduarda, da Eva pričakuje otroka. Kmalu Eva dobi popadke in rodi sina, ki ga poimenuje po svojem dedku. Rosa obljubi Eduardu, da se bo maščevala otrokovemu očetu, ki je kriv za Evino trpljenje.

Petek, 02.09. - 5. del
Eduardo doživi srčni napad, ko poskuša pred družino razkrinkati Joseja Ignacia. Ko se nazadnje še Rosaura sooči z njim, to povzroči Eduardovo smrt. Rodolfo obvesti Barbaro, da Jose Ignacio ni zaželjen pri branju Eduardove oporoke, saj gre za zasebno družinsko zadevo. Eduardo večino svojega premoženja zapusti Evi. Eva in Rosa sta na poti z avtomobilom, ko pride do nesreče.

1 komentar:

  1. "¡Bienvenidos a este ... Mundo de Fieras!"

    Una Producción de Salvador Mejía, protagonizada por Edith González, César Evora, Laura Flores, Helena Rojo y Azela Robinson.

    Gran Inició: Lunes, 3 de Octubre al terminar "La Intrusa" solo por tlnovelas


    Boste spremljali??

    OdgovoriIzbriši