28. avgust 2016

::NEDOLŽNA VSILJIVKA:: Vsebina zadnjih epizod na programu Pop TV!

V nadaljevanju preberite vsebino zadnjih šestih delov telenovele Quien Eres Tu? (Nedolžna vsiljivka), ki jih bomo videli na programu Pop TV. Zadnja epizoda bo v ponedeljek 5. septembra ob 15.30.


Ponedeljek  29.08., 115. epizoda
Emilia skuša prepričati Lorenza, naj zaupa svojemu bratu, ki mu bo pomagal voditi podjetje, nad čimer on ni navdušen. Medtem se Felipe dogovori za sestanek z Veronico, ki niti ne sluti, da jo nameravajo omamiti in ugrabiti. Natalia je pripravljena ponovno zamenjati identiteto s svojo sestro. Frankie čaka v hotelski sobi, da pripeljejo omamljeno Veronico, ko nekdo potrka na vrata.

Torek 30.08., 116. epizoda
Natalii se uspe dogovoriti za sestanek z Benitezom, zaradi česar je Lucia ljubosumna in besna. Ko mu prizna, da ima probleme z Lorenzom in želi sodelovati z njim, se ji Benitez odpre, nevede, da je Natalia posnela njegovo priznanje. Medtem Frankie in Santamaria skušata umiriti Veronico, ki se ne neha upirati. Lorenzu se zdi obnašanje njegove ljubimke sumljivo. Felipe spozna, da njegovo srce pripada Natalii.

Sreda  31.08., 117. epizoda
Potem ko je Natalii uspelo posneti Benitezovo priznanje, si Felipe in Santamaria oddahneta, da ni več v nevarnosti. Po stresnem dnevu Natalia in Felipe skupaj preživita večer in se predata strastem. Veronica ugotovi, da je Frankie ena izmed njenih ugrabiteljev. Lucas predčasno zapusti kliniko, kar izve Gabriela, ki mu zagrozi, da bo povedala očetu.

Četrtek  01.09., 118. epizoda
Lucas Monici in Gabrieli pove za Charliejevo vpletenost v sumljive posle in Federicov umor. Odločen je, da bo v njegovem baru posnel dokaze, preden se odpravi na policijo. Toda Charlie ga zaloti med vohunjenjem, zato napade Lucasa, ki izgubi zavest. Ker se Gabrieli zdi, da njenega brata predolgo ni na spregled, na pomoč pokliče Felipeja, ki o tem obvesti policijo.

Petek  02.09., 119. epizoda
Benitez obišče Natalio, prepričan, da je Veronica, in ji predlaga, da bi po sklenjenem dogovoru o sodelovanju uničila sporni seznam povezan z njegovimi sumljivimi posli. Za tem od Martineza izve, da je Lucas obiskal policijo in priznal vpletenost v njegovo mrežo z drogami. Natalia se v Lorenzovem stanovanju trudi poiskati USB ključek s pomembnimi podatki.

Ponedeljek  05.09., 120. epizoda (zadnja epizoda)
V zadnjem delu Benitez namerava zapustiti mesto, saj se boji, da so ga razkrinkali, ko ga prestrežejo možje v modrem. Natalia izve, kje se nahaja USB ključek in s Felipejem se ga odpravita poiskati. Medtem se Veronici uspe rešiti, zato napade Frankie in pobegne iz ujetništva. Lorenza obvesti o policijski zasedi in se odpravi po iskani seznam. Lorenzo v besu pograbi pištolo in se odpravi za Natalio. Toda bo lahko ločil sestri dvojčici? Ali Natalio in Felipeja čaka srečen konec?

Ni komentarjev:

Objavite komentar