25. april 2016

.:MEHIKA:. Sedaj ni več telenovela z najnižjo gledanostjo!

Če je imela pred leti v najboljšem terminu na programu Canal de las Estrellas, daleč najnižjo gledanost telenovela La Tempestad (Vihar), sta nato imeli še nižjo gledanost Lo Imperdonable (Odpuščanje ljubezni) in Pasion y Poder (Susana Gonzalez in Fernando Colunga). Sedaj pa se je situacija spremenila še v enem terminu.
Če je imela do sedaj daleč najnižjo gledanost v terminu ob 20.30, telenovela Libre Para Amarte (Gloria Trevi in Gabriel Soto), je sedaj znano, da ima še ena telenovela še nižjo. Trenutna Sueno de Amor (Betty Monroe in Cristian de la Fuente), naj bi imela še veliko nižjo gledanost, od prej omenjene telenovele, pa tudi od njene predhodnice Antes Muerta Que Lichita (Maite Perroni in Arath de la Torre). Slednja je sicer imela še vseeno nekoliko boljšo gledanost, kot Libre Para Amarte.

8 komentarjev:

  1. protagonistka je pusta in dolgočasna

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ni problem Betty ker so vse njene prejšnje telenovele, ki jih je posnela za azteco bile zelo uspešne. Problem je nepriljubljenost de la Fuente v mehiki

      Izbriši
  2. A život je takav!Ali,ja sam primijetila,što je manja gledanost u neke određene telenovele iz određenog termina po određenoj minimalnoj granici gledanosti,onda je važnost pojedine kategorije i broj osvojenih kategorija na određenim dodjelama televizijskih nagrada tim veća!Primjer:Pasion y poder.

    OdgovoriIzbriši
  3. se mi je kr zdel... te romantične zgodbe imajo ljudje že vrh glave. meni se je najbolj vtisnila v spomin Teresa in La mujer de judas, ker sta bili drugačni in nepozabni. in to je kar gledalci hočemo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. saj ni slaba telenovela jst jo spremljam redno in mi je ful dobra in smešna, čeprav se strinjam s teboj da trenutno manjka telenovela ki bi bila nekoliko bolj markantna in drugačna od ostalih televisinih telenovel.

      Izbriši
  4. pa saj sueno de amor ni edina telenovela s slabo gledanostjo, temveč imajo vse trenutne televisine telenovele slabo gledanost. In el Hotel de los secretos je trenutno telenovela z najslabšo gledanostjo in ne sueno de amor

    OdgovoriIzbriši
  5. Ratings del Valle:
    18-24 april:
    1. #UCHED 18.7
    2. #SimplementeMaría 18.1
    3. #CorazónQueMiente 17.0
    4. #SueñoDeAmor 15.4
    5. #ElHotelDeLosSecretos 15.3
    saj nobena od trenutnih telenovel televise nima dobre gledanosti in zato nerazumem da se krivi za slabo glrdanost igralko kot je Betty Monroe in jo želijo nadomestiti z Marjorie de Souso ki je meni osebno totalno antipatična in dosti bolj nevšečna kot Betty.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Un camino hacia el destino i Simplemente Maria zasad najbolje prolazu!Već su dobrano prešle minimalne granice gledanosti od 16 i 15 %!

      Izbriši